YAŞAM
okuma süresi: 2 dak.

Saçlarınız kişiliğinizi ele veriyor

Saçlarınız kişiliğinizi ele veriyor

Yaşantımızdaki bazı uygulamalar bizim kişiliğimizi çok net ele veriyor aslında. İşte saçını ayıran kişilerin nasıl bir kişiliğe sahip olduğuna dair ayrıntılar..

Yayın Tarihi: 18/05/16 14:27
okuma süresi: 2 dak.
Saçlarınız kişiliğinizi ele veriyor
A- A A+
Herkes saçını belirli bir yerden ayırır, sağdan, soldan veya ortadan. Ama saçınızı ayırdığınız tarafın bir anlamı olduğunu ve sizin hakkınızda ne söylediğini biliyor musunuz?

Cesur ve düşünmeden hareket eden

Eğer saçınızı sola doğru ayırıyorsanız risk almayı seviyorsunuzdur. Sizin için tehlike diye bir şey yok. Hiçbir şeyden korkmuyorsunuz ve yeni deneyimlere açıksınız. Tam bir heyecan insanısınız yani... Ama bazen sonuçlar hakkında düşünmeyebiliyorsunuz ve bu da sizin için her zaman iyi sonuçlanmıyor. Biraz daha ön görüşlü olmanızda fayda var.

Direkt ve sakin

Eğer saçınızı ortadan ayırıyorsanız süper rahatsınız. Hiçbir şey sizi rahatsız etmiyor. Kimin ne düşündüğü umrunuzda olmadığından fikirleriniz çok net. Ama bu netliğinizle birini kırdığınız zaman sakin mantığınızla bu sorunun üstesinden gelebiliyorsunuz. Sakinliğinizin insanları rahatlatan bir tarafı var. Fakat bu yönünüzün suistimal edilme ihtimalini unutmayın.

Geleneksel ve şefkatli

Eğer saçınızı sağa doğru ayırıyorsanız çok şefkatli bir insansınız. Babacan ya da anaç bir tavrınız var. İnsanlar dertleriniz sizle rahatça paylaşabiliyor ve siz de çözüm yaratmaya çalışıyorsunuz. Her zaman kurallara uyarsınız ve çizgiyi geçmekten hoşlanmazsınız. Aşırılıklar asla size göre değildir. Sizin neyi nasıl yapacağınız her zaman bellidir. Arkadaş grubunuzdaki dinleyici sizsiniz. Dostlarınız anlatır, siz de dinlersiniz. Ama kimsenin bu duyarlılığınızdan yararlanmasına izin vermeyin!

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.