YAŞAM
okuma süresi: 6 dak.

Burçların gizli şifreleri!

Burçların gizli şifreleri!

Cesaretli, özgürlüğüne düşkün, tutkulu… İşte burçların gizli şifreleri…

Yayın Tarihi: 07/06/16 13:36
okuma süresi: 6 dak.
Burçların gizli şifreleri!
A- A A+
Koç:

Cesarete hayranlık duyar. Liderlik, girişimcilik, fazla önyargıda bulunmadan cesurca yapılan hareketlere özlem duyar. Romantizm ile naz, ince işlenmiş duygular kararında olmalı. Fazlası derhal kaçırabilir. Onu bekletmeden hızlı hareket edin. Fiziksel yönden kesinlikle sağlam yapıda olmalısınız.

Boğa:

Güzel işlenmiş duygulu anlar ve nazik yaklaşımlardan hoşlanır. Mutlu olması için duygu yüklü sabit ve durağan bir ortam idealdir ve onunla beslenir. Tuttuğu bir şeyi, bir kere beğendikten sonra sahip olduklarını, ancak huzursuzluk duyduğunda bırakır. Onun için huzursuzluk hareket, değişiklik, yenilik, hatta yanlızlık kelimeleri ile aynı anlamı taşır. Nezaketi şart koşar.

İkizler:

Öncelikle bilgili, bilgi sahibi değilseniz de en azından biraz meraklı olmalısınız. İlginç bir şeyi merak ederek onun ilgisini kolaylıkla çekersiniz. Tutku ve duygu yüklü düşüncelerinizi kendinize saklayın, fazlasından sıkılıp kaçabilir. Hayatları boyunca sürecek olan diğer yarılarını arama gibi özellikleri vardır. Bu yüzden, anlattıklarını ve sizinle paylaştıkları düşüncelerini dikkatle dinlemeli, mutlaka öncelikle zihinsel bir beraberlik oluşturmalısınız.

Yengeç:

Onu motive etmek için duygularına karşı duyarlı olarak acilen cevap vermelisiniz. Dalga dalga değişen tavırlarına karşı bir çeşit duygusal sığınağı olmaya çalışın. Ona kesinlikle bağımlı olun ve ihtiyacınızı hissettiği anda sizi terk etmesi onun için imkansız gibi olacaktır. Sizi korumasına izin verin. Cinsellikten ziyade duygusal anları ön plana çıkarın.

Aslan:

Onu ancak kendi yüreği ile yönlendirebilirsiniz. Girişkenlik, paylaşılan anlardan gelecek mutluluklar ve asalette yücelme ihtimali onu cesaretlendirir. Eleştirmeye kalkmayın, göstermese bile içten kolayca kırılır. Mantıklı, özellikle sıcakkanlı ve dürüst olmaya çalışın. Sevdiklerinin kalbinde başka birisinin olma ihtimali onu derinden kıskandırır. Buna izin vermeyin. Sizi eleştirdiğinde artık öğrendiğinizi söyleyin.

Başak:

Dakik ve hassas olmaya çalışın. Olayları genel olarak değil de ayrıntıları ile anlatın. Sabit bir eş arar, ona güven duyduğunuzu hissettirin. Aranızda özel olarak konuşulmuş konuları ve paylaştığınız anları kimseye anlatıp güven duygusunu kaybetmeyin. Takılma ve tacizlerden kesinlikle hoşlanmaz. Ona güvendiğinizi öncelikle siz söyleyin.

Terazi:

Olaylara iki taraflı yaklaşmaya çalışın, her iki yönün de değerlendirmesini düzgün yapın. Nezaketle yaklaşmak ya da biraz düzgün tavırla hareket etmek esas anahtar. Güleryüz ve biraz neşe onu hareketlendirir. Düzgün giyinin ve derli toplu görünün. Hayat tarzı ile ilgili konularda ihtiyaçlarını bir an evvel elde etmek istemesini ve fiziksel görüntüsünü eleştirmeye kalkmayın.

Akrep:

Hayatta elde ettiği tecrübeleri deneyip sonuna kadar ölümüne de olsa gitmesine izin verin. Hassas yapıda olduğunu asla göstermek istemez ve duygularının yanlış anlaşılmasından çabucak kırılır. Çok kıskançtır, dikkat edin. Onu kıskandırırsanız kaybedersiniz. Soğuk ve uzak davrandıklarını asla söylemeyin, siz sıcak ve duygusal yaklaşın.

Yay:

Özgürlük konusuna dikkat edin. Onu elde etmek için rahat bırakın, kesinlikle kontrol altında tutmaya çalışmayın, bir tuzak ya da kapana sıkışmış gibi hissetmek neredeyse onu deli edebilir. Değişik konuları paylaştığı arkadaşlarına aynı anda hitap etmeye hazır olun. Öncelikle arkadaşlarını gözden geçirin, ve onunla sonunda yakın arkadaş olmaya çalışın. Özgürlüklerini kesinlikle kurcalamayın ve onu bir şeye zorlamayın.

Oğlak:

Kesinlikle düzgün, yavaş ve temkinli yaklaşın. Acele etmeyin, size açılması zaman alacaktır, sabırlı olun. Kendilerini bir bütün olarak yeterli gördüğünden, size ihtiyaç duyabileceği bir zamanı kollayın. O zaman da size duygularını açmadan yaklaşırsa onu eleştirmeye kalkmayın. Kesinlikle kendisini ve olgun tavırlarını takdir edin, siz sıcakkanlı ve yakın davranın. Ağır olun.

Kova:

Gerçeği aramaya çalışın. Sürü zihniyetinde giden insanlardan hoşlanmaz, değişik ve idealist olmaya çalışın. Özgürlüklerini kısıtlamaya kalkmayın. Çok sayıda insandan fikir alışverişi yapmasına da karışmayın. En sevdiği arkadaşlarını eleştirmeye kalkmayın. İnatçı bir tavır sergilediğinde konuyu değiştirerek her seferinde değişik bir yöntem bulun. Sıkıcı ve bunaltıcı problemlerinizi kesinlikle ona açmayın.

Balık:

Zarif ve umutla dolu olun. Onu tamamlamaya ve bütünlemeye çalışın. Kendi duygularını güzel ifade edebildiğini düşündüğünden, yanlış anlamalarınızı kendinize saklayın. Kendisi gibi zaman zaman değişkenlik göstererek hareket edebilecek bir partner arar. Ona karşı duygu yüklü olarak öncelikle güvenini kazanmaya çalışın. Değişken, hassas ve nazik olun.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.