YAŞAM
okuma süresi: 1 dak.

İdeal cinsel ilişki süresi ne kadar?

İdeal cinsel ilişki süresi ne kadar?

İdeal cinsel ilişki süresinin ne kadar olması gerektiğini Avustralya'nın en eski üniversitelerinden Queensland Üniversitesi'nden psikolog Dr. Brendan Zietsch açıkladı.

Yayın Tarihi: 13/06/16 15:49
okuma süresi: 1 dak.
İdeal cinsel ilişki süresi ne kadar?
A- A A+
Avustralya'nın en eski üniversitelerinden Queensland Üniversitesi'nden psikolog Dr. Brendan Zietsch, yaptığı açıklamada cinsel ilişki süresinin 33 saniye ile 44 dakika arasında olabileceğini, ortalama ilişki süresinin 5.4 dakika olduğunu belirtti.

Türkiye'den çiftlerin bilgilerinin de yer aldığı açıklamada, Türklerin cinsel ilişki süresinin İngiltere, ABD, İspanya ve Hollanda gibi ülkelerle kıyaslandığında daha kısa olduğu vurgulandı. Açıklamaya göre Türklerin cinsel ilişki süresi 3.7 dakika sürüyor.

Zietsch, "Cinsel ilişkinin uzun sürmesi konusunda neden bu kadar takıntılıyız? Mesela yemek yemeyi de çok seviyoruz. Ancak bir yemeği 5 dakika boyunca çiğnemiyoruz." dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.