YAŞAM
okuma süresi: 2 dak.

Instagram'ın bu seferki ilham kaynağı Pinterest oldu

Instagram'ın bu seferki ilham kaynağı Pinterest oldu

Instagram, farklı platformlardan kendini bünyesine eklediği özelliklerle gündemden düşmüyor. Kaydettiğiniz gönderileri organize etmenin yeni bir yolu olarak lanse edilen özellik "Koleksiyonlar (Collections)" olarak tanıtıldı.

Yayın Tarihi: 19/04/17 11:35
okuma süresi: 2 dak.
Instagram'ın bu seferki ilham kaynağı Pinterest oldu
A- A A+
Instagram, farklı platformlardan kendini bünyesine eklediği özelliklerle gündemden düşmüyor. Şirket bu sefer Snapchat'ten değil, Pinterest'ten kopyaladığı bir özelliği platformuyla bütünleştirdi. Kaydettiğiniz gönderileri organize etmenin yeni bir yolu olarak lanse edilen özellik "Koleksiyonlar (Collections)" olarak tanıtıldı.

Yeni özellikle Pinterest'in Panolar (Boards) özelliği gibi, Instagram'da da fotoğraf ve videoları artık ayrı kategoriler altında sınıflandırarak toplamak mümkün hale geliyor. Koleksiyonlar özelliği, kayıtlı gönderiler sekmesinin altında yer alıyor.

Kitap ayracı görünümlü ikona tıklayarak istenilen gönderilerin kaydedilebildiği alan, Instagram'ın yeni özelliği ile birlikte artık kategorilere ayrılabilecek.

Kullanıcılar "Fotoğraflar", "Videolar", "Komik Videolar", "Araba Fotoğrafları" gibi özelleştirilebilir koleksiyonlar oluşturabilecek. Instagram'ın mobil uygulamasına gelen güncelleme hem Android hem de iOS cihazlar için geçerli.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.