YAŞAM
okuma süresi: 2 dak.

50 yaşında ancak görenler bu duruma inanmıyor...

50 yaşında ancak görenler bu duruma inanmıyor...

Hindistan'ın Madhya Pradesh eyaletinde yaşayan Basori Lal, 50 yaşında olmasına rağmen milyonda bir görülen bir hastalık nedeniyle küçük bir çocuk gibi gözüküyor. Ancak Lal bu durumu çoktan lehine çevirmiş. Lal'ın ünü Pradesh sınırlarından tüm Hindistan'a yayılmış.

Yayın Tarihi: 29/06/17 16:05
okuma süresi: 2 dak.
50 yaşında ancak görenler bu duruma inanmıyor...
A- A A+

indistan'ın Madhya Pradesh eyaletinde yaşayan Basori Lal, 50 yaşında olmasına rağmen milyonda bir görülen bir hastalık nedeniyle küçük bir çocuk gibi gözüküyor. Ancak Lal bu durumu çoktan lehine çevirmiş. Lal'ın ünü Pradesh sınırlarından tüm Hindistan'a yayılmış.

Hindistan'da yaşayan Basori Lal isimli adam 50 yaşında.

Ancak görenler bu duruma inanmıyor.

Çünkü Lal'in milyonda bir görülen bir hastalık nedeniyle büyümesi 5 yaşında durmuş.

Sadece 730 santimetre boyunda olan Lal'in ünü eyalet sınırlarını aşarak tüm Hindistan'a yayılmış.

Ailesi tarafından gurur kaynağı haline gelen ve kutsandığı düşünülen Lal'i görmek için ülkeden birçok kişi Madhya Pradesh eyaletine geliyor.

Aile bireyleri, "Ülkenin dört bir yanından bir sürü insan Lal'i görmeye geliyor. Bu onun kutsandığını gösteriyor. Onu çok seviyoruz" dedi.

Lal de durumundan mutsuz değil. Çalışabildiğini, yemek yiyebildiğini ve normal insanlar gibi yaşayabildiğini ifade ediyor.

Ailesinin maddi durumu yeterli olmadığı için Lal'i tedavi ettirememiş.

Şu anda 50 yaşında olan Lal kardeşi ve kardeşinin karısıyla yaşıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.