YAŞAM
okuma süresi: 2 dak.

Game of Thrones'un 5. devam hikayesi için hazırlıklar başladı

Game of Thrones'un 5. devam hikayesi için hazırlıklar başladı

HBO birkaç ay önce, reyting rekorları kıran dizisi Game of Thrones için dört farklı spin-off üzerinde çalışıldığını duyurmuştu. Dört farklı yazarın kaleme alacağı yapımlar, George R.R. Martin evrenindeki dört farklı zamanda geçen dört ayrı hikayeyi konu alacaktı. Kanaldan yapılan son açıklamalar, popüler diziye beşinci devam halkasının ekleneceği yönünde.

Yayın Tarihi: 23/09/17 11:59
okuma süresi: 2 dak.
Game of Thrones'un 5. devam hikayesi için hazırlıklar başladı
A- A A+
HBO birkaç ay önce, reyting rekorları kıran dizisi Game of Thrones için dört farklı spin-off üzerinde çalışıldığını duyurmuştu. Dört farklı yazarın kaleme alacağı yapımlar, George R.R. Martinevrenindeki dört farklı zamanda geçen dört ayrı hikayeyi konu alacaktı. Kanaldan yapılan son açıklamalar, popüler diziye beşinci devam halkasının ekleneceği yönünde.

Hollywood Reporter'ın doğruladığı habere göre Game of Thrones ortak yürütücü yapımcısı ve senaristi Bryan Cogman ile romanların yazarı George R.R. Martin, yeni seriler için beyin fırtınası yapmaya başladı. İlk duyumlara göre yapımların gerçekleşmesi halinde, Yedi Krallık'ta geçmesi ve Game of Thrones'ta yaşananlardan öncesini anlatması muhtemel.

Game of Thrones'un altı bölümden oluşacak final sezonunun başlama tarihiyle ilgili henüz kesinleşmiş bir bilgi yok. Devam hikayelerinin ise en erken 2019 itibarıyla izleyiciyle buluşacağı öngörülüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.