İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Küçük: "Gençler ve çocukların daha sık kaynaşmasını istiyoruz"

Küçük: "Gençler ve çocukların daha sık kaynaşmasını istiyoruz"

Başbakan İrsen Küçük, genç ve çocukların Türkiye'deki genç ve çocuklarla sık sık bir araya gelmesinin hükümet politikası olduğunu, daha sık kaynaşma yaşanmasını istediklerini söyledi.

Yayın Tarihi: 30/04/13 15:09
okuma süresi: 3 dak.
Küçük: "Gençler ve çocukların daha sık kaynaşmasını istiyoruz"
A- A A+

Küçük, Türkiye'nin son on yılda istikrarlı bir büyüme kaydettiğini; teknik alandaki gelişmelerin sonuçlarının Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)'ye de katkıda bulunduğunu belirtti.

Başbakan Küçük bugün öğle saatlerinde Değirmenlik Lisesi'nin kardeş okulu Denizli Hürriyet Ortaokulu'ndan bir heyeti kabul etti. Kabulde Değirmenlik Lisesi Müdürü Ali Yaman da hazır bulundu.

Ali Yaman, görüşmede konuk okul heyeti ve kardeş okul uygulamalarıyla ilgili bilgi verdi.

DURMUŞ: "MÜKEMMEL ORGANİZASYON..."

Denizli Hürriyet Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Recep Durmuş, 3 ay önce hazırladıkları bir projeyle iki okulun kardeş okul olduğunu; 21 öğrenci ve öğretmenlerle birlikte geldikleri Kuzey Kıbrıs'ta iyi ağırlandıklarını, mükemmel bir organizasyonla karşılandıklarını söyledi.

12 yaşında öğrencilerin hayatlarında ilk kez uçağa binerek yurt dışına çıktığını, bunun öz güvenlerinin gelişimine de katkı yaptığını anlatan Durmuş, Cuma günü Kıbrıs'tan ayrılacaklarını ancak iyi ilişkilerin bundan sonra da devam edeceğine inandığını belirtti.

Durmuş, sanayisiyle Türkiye'nin üçüncü sırasında yer alan Denizli'nin 1 milyon nüfusa ulaştığını; Pamukkale'si, horozu ve tuzuyla ünlü olduğunu hatırlatarak, Denizli'nin geleceğinin daha iyi olması dileğinde bulundu.

KÜÇÜK: "EN YÜKSEK SEVİYEDE İLİŞKİ"

Başbakan İrsen Küçük çocuklar ve gençlerin, Anavatan'ın çocukları ve gençleriyle sık sık bir araya gelmesi ve kaynaşmasının hükümetinin politikalarından olduğunu, Türkiye ile temasların da her konuda en yüksek seviyede sürdüğünü söyledi.

Türkiye Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'ın dün KKTC'de temaslar yaptığını hatırlatan Başbakan Küçük, ekonomik programın birlikte hazırlandığını, eksiklerin giderilmesi için yapılacakları da birlikte yönlendirdiklerini kaydetti.

Bir süre önce Denizli'den seminere katılmak için gelen belediye başkanlarıyla görüştüğünü ifade eden Başbakan Küçük, Türkiye'deki ekonomik, sosyal ve yerel yönetimler konularındaki gelişmeleri izlediklerini; Türkiye'nin son on yılda istikrarlı bir büyüme kaydettiğini; teknik alandaki gelişmelerin sonuçlarının kendilerine de katkı yaptığını söyledi.

Küçük, iki ülkenin insanlarının temaslarının sıklaşmasını istediklerini belirterek, Denizli'ye selam gönderdi.

Başbakan İrsen Küçük ile konuk heyet arasında ziyaret anısına hediye teatisinde de bulunuldu.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.