İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Denizcilik Fakültesi'nde 8. amatör denizci kursu açılıyor

YDÜ Denizcilik Fakültesi'nde 8. amatör denizci kursu açılıyor

Kıbrıs'ın en köklü en donanımlı denizcilik fakültesi olarak 1996 yılından beri Türk Denizciliği'ne nitelikli zabitler yetiştiren Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Denizcilik Fakültesi, halkımıza karşı yükümlülükleri çerçevesinde 8. Amatör Denizci Kursu'nu başlatıyor.

Yayın Tarihi: 18/05/13 07:00
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Denizcilik Fakültesi'nde 8. amatör denizci kursu açılıyor
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Gerek YÖK, gerekse T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının denetimleri sonucunda; Dünya Denizcilik Örgütü (IMO)'nun öngördüğü standartlarda eğitim veren YDÜ Denizcilik Fakültesi'nin mezunları okyanuslarda şanla şerefle ve gururla bayrağımızı dalgalandırmaktadır.

T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Deniz ve İş Sular Genel Müdürlüğü'nün desteği ile Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Denizcilik Fakültesi'nin her yıl düzenlediği Amatör Denizci ve Kısa Mesafe Telsiz Operatörü Yeterlik Kurslarının sekizincisi bu yıl, 21 Mayıs 2013 ile 4 Haziran 2013 tarihleri arasında YDÜ Denizcilik Fakültesi'nde yapılacak.

Kurslara katılmak isteyenlerin Denizcilik Fakültesi Sekreterliği'ne başvurmaları gerekmektedir. Kurs ve sınav sonucunda adaylar, uluslararası geçerliliğe sahip; "Amatör Denizci Belgesi" ve "Kısa Mesafe Telsiz Operatörü Yeterlik Belgesi" almaya hak kazanacaklardır. Bu belgeler sayesinde Amatör Denizciler dünyanın her yerinde 25 metreye kadar olan tekne veya yatını kullanma ve seyahat hakkı elde edecek.

Yakın Doğu Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı, kursa katılmak isteyen adayların kayıt sırasında kimlik kartı fotokopisi, öğrenim belgesi fotokopisi, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nden alınmış Sağlık Raporu, 4 adet vesikalık fotoğraf, 18 yaşını bitirmemiş adayın velisi tarafından düzenlenmiş muvafakatname ve ikametgâh belgesi (oturduğu yerin muhtarlığından) getirmelerinin gerektiğini belirtti.

Kurslar 21Mayıs ile 4 Haziran 2013 tarihleri arasında YDÜ Denizcilik Fakültesi'nde 17:00-19:00 veya 17:00-20:00 saatleri arasında düzenlenecektir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.