İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Bafra Su Arıtma Tesisi yeniden hizmete girdi

Bafra Su Arıtma Tesisi yeniden hizmete girdi

<p>Kıbrıs Postası'nın Bafra'daki Su Arıtma Tesisi'nin su üretimini durdurması nedeniyle İskele ve Bafra Belediyelerine bağlı köylerde salgın hastalık riskinin başgösterdiği yönündeki "İskele'de salgın tehlikesi!" başlıklı özel haberi, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı'nı harekete geçirdi. Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı, Bafra'daki Su Arıtma Tesisi'nin civar köylere yeniden su dağıtmaya başladığını bildirdi.</p>

Yayın Tarihi: 26/06/13 09:40
okuma süresi: 1 dak.
Bafra Su Arıtma Tesisi yeniden hizmete girdi
A- A A+

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Sami Dayıoğlu, Bafra Bölgesi'nde bulunan Tahal Group' a ait Su Arıtma Tesisi ile Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı arasında yapılan görüşmelerin olumlu sonuç verdiğini, sorunların aşıldığını vurguladı.

Bakan Dayıoğlu, bugünden itibaren Su Arıtıma Tesisi'nden su alan 20 civarındaki köy ve Bafra'da bulunan oteller bölgesine su dağıtımının başladığını açıkladı.

İlgili haber:

(+) İskele'de salgın tehlikesi!

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.