İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa'da gizemli liste

Lefkoşa'da gizemli liste

Ülke gündemi 28 Temmuz'da yapılacak Milletvekilliği Erken Genel Seçimi'ne kilitlenirken, Lefkoşa'da elden ele dolaşan gizemli bir liste merak uyandırdı.

Yayın Tarihi: 05/07/13 11:37
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa'da gizemli liste
A- A A+

Kıbrıs Postası – Özel

Lefkoşa'nın farklı bölgelerinde dağıtılan gizemli bir liste, vatandaşların büyük ilgisine yol açtı.

Lefkoşa milletvekili adaylarından karma olarak seçilen isimlerin yer aldığı listede, seçime katılacak beş siyasi partinin Lefkoşa milletvekili adaylarından bazılarının yanı sıra bir de Lefkoşa bağımsız milletvekili adayının ismi göze çarpıyor.

Listeyi kimin hazırladığı ve dağıttığı bilinmiyor ancak listede özellikle CTP-BG ve TDP milletvekili adaylarının çoğunluğu dikkat çekiyor.

Bir başka ilgi uyandıran nokta ise listede yer alan isimlerden sadece 3'ünün daha önce milletvekilliği yapmış kişiler olması. Listede belirtilen 13 isim ise yeni.

Siyasi parti milletvekili adaylarının partileri tarafından belirlenen liste numaralarıyla yer aldıkları gizemli aday listesinde, CTP-BG'den Sibel Siber, Ahmet Gülle, Tufan Erhürman, Doğuş Derya ve Emel Ulaş, BKP Toplumsal Varoluş Güçleri'nden Münür Rahvancıoğlu, TDP'den Cemal Gürsel Özyiğit, Arslan Bıçaklı, Memduh Çeto, Yıltan Taşçı ve Sami Güdenoğlu, UBP'den Ahmet Savaşan ve Kemal Deniz Dana, DP-UG'den Hasan Taçoy ve Kemal Öztürk, bağımsız adaylardan ise Barış Mamalı'nın ismi yer alıyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.