İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

TDP adayının karakter belgesi ülkede şok etkisi yarattı!

TDP adayının karakter belgesi ülkede şok etkisi yarattı!

Kıbrıs Postası'na gelen ihbar ve belge üzerine TDP Girne adaylarından birinin karakter belgesinde fuhuş yoluyla kazanç elde etme ve kumar suçlarından ceza aldığı ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 15/07/13 15:20
okuma süresi: 3 dak.
TDP adayının karakter belgesi ülkede şok etkisi yarattı!
A- A A+

Kıbrıs Postası Özel

Aday listesini tamamlayan ve propoganda çalışmalarına başlayan TDP hakkında ortaya çıkan bir gerçek siyasi kulislerde ve kamuoyunda şok etkisi yarattı...

Kadın ticaretine ve kumara karşı söylemleriyle sık sık gündeme gelen TDP, bu suçlardan ceza almış bir kişiyi Girne bölgesinden milletvekili adayı yapmasıyla tüm dikkatleri üzerine çekti ve kamuoyunda hayret uyandırdı.

TDP GENEL BAŞKANI ÇAKICI KADIN TİCARETİNİ ÖNLEYECEKLERİNİ İŞARET ETMİŞTİ

TDP Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, geçtiğimiz ay katıldığı TDP Kadın Kolları'nın bir etkinliğinde kadına yönelik şiddeti önleyecek devlet politikası geliştireceklerini ve erken seçimlerin ardından göreve geldikleri takdirde, kadın ticareti ile ilgili yasal düzenlemeleri mutlaka hayata geçirerek, kadın ticaretini önleyeceklerini ifade etmişti.

TDP'nin seçim manifestosunda ise "Kıbrıs Türk aile yapısını tehdit eden gece kulüpleri belirlenecek, yeni kurallara ve prosedürlere göre 'sınırlı sayıda' faaliyet gösterecek ve kurallara uymayanlar kapatılacaktır. Bu doğrultuda özellikle kadın ticaretine yönelik etkin mücadele sürdürülecek ve kadın ticaretiyle ilişkili gece kulüpleri derhal kapatılacaktır" ifadelerine yer verildi. Bu ifadelerle TDP, kadın ticaretine karşı duruşunu yeniden ortaya koyuyor.

Ancak bu konuda bu kadar duyarlı olduğunu iddia eden bir siyasi partinin, fuhuş yoluyla kazanç elde etmek gibi yüz kızartıcı bir suçtan ceza almış bir kişiyi milletvekili adayı yapması tüm gözleri parti başkanı Mehmet Çakıcı'ya çevirdi. Karakter belgesi dahil olmak üzere gerekli başvuru evrakları parti başkanı ve yetkili organları tarafından incelendikten sonra adaylığı kabul veya red olan aday adayının TDP'den nasıl kabül gördüğünün cevabını TDP Başkanı Mehmet Çakıcı'nın vermesi bekleniyor.

İlgili haber:

"Karakter Belgesi" Sosyal Medya'yı salladı!

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.