İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

"Karakter Belgesi" Sosyal Medya'yı salladı!

"Karakter Belgesi" Sosyal Medya'yı salladı!

Kıbrıs Postası'nın bugün gündeme getirdiği TDP'nin Girne adayı olan bir kişinin karakter belgesi ile ilgili yankılar devam ediyor.

Yayın Tarihi: 15/07/13 13:24
okuma süresi: 4 dak.
"Karakter Belgesi" Sosyal Medya'yı salladı!
A- A A+

Kıbrıs Postası Özel

Sosyal Medya'da hızla paylaşılan haber ile ilgili olarak konu ile ilgli birçok yorum da yapılmaya devam ediyor...

Paylaşım rekoru kıran haber ile ilgili olarak Sosyal Medya'da yapılan yorumları sizler için derledik...

Cenk Diler: "1986 doğumlu tek kişi var Girne adaylarında. Yani şimdi suçlu olanı değil de onu kimin, neden deşifre ettiğini mi konuşacağız? Bu nasıl bir mantıktır? Sonay Adem de Eroğlu'nun trilyonlarını ortaya çıkarttığında Eroğlu'ndan hesap sorulmak yerine Sonay Adem ve banka memuru suçlanmaya çalışılmıştı. Kendini Atatürk sanan Çakıcı 'hep bana hep bana' diyeceğine biraz da önüne ardına baksın. Çakıcı da bu aday da seçimlerden derhal çekilmelidir."

Kudret Özersay: "Tanıdık geldi mi? Bir hafta önce buradan bir soru sorup gündeme getirmiştik..."

Saffet Aşıksoy: "İsim neden açıklanmıyor. İsim açıklanmalı ve söz hakkı verilmeli. YSK, aday kabullerini onaylarken kriteri nedir? Yüz kızartıcı suçu olanların adaylıkları onaylanıyor mu?"

Deniz Gürgöze: Kudret bey bu duruşu benimsemedim. Yani eğer bir isim açıklanacaksa net yazılmalı ima yapılarak kimseyi zan altında bırakmamalısınız. Birilerini eleştirmek başkadır bunu belgelerle sunmak başka yani isim de vermeniz gerekir eğer belgeniz varsa..

Hüda Avşaroğlu: "Kadın ticaretine ve kumara karşı söylemleriyle sık sık gündeme gelen TDP, bu suçlardan ceza almış bir kişiyi Girne bölgesinden milletvekili adayı yapmasıyla tüm dikkatleri üzerine çekti ve kamuoyunda hayret uyandırdı." diyor haber.. yazıklar olsun.."

Lica Lika Şemmedi: "Çamur at izi kalsın...isim ne bu kişinin?"

Ahmet Ertekin: "Haber yapıyorsunuz da bari adını da açıklayın usta kimse zan altında kalmasın bari..."

Ahmet Doğaner: "İsmini açıklamazsanız Kıbrıs Postası İnternet Gazetesi'ni takip etmeyeceğim"

Ulus Hur: "Birşey değil.... Bakarsın en hayırlısı bu çıkar :)"

Özer Raif: "İsmini niye gizliyorsunuz? Vatandaşın öğrenme hakkını niye kısıtlıyorsunuz?"

Burcu Aksoy: "Buna bakılırsa CTP Lefkoşa Kadın Örgütü Başkanı, LTB meclis üyesi ve şimdilerin vekil adayı Alev Şensoy the Rum kesiminde çeşitli sahtekarlık işleri yaptı. Okul ücretlerini ödememek için sahte ikamet beyanı düzenledi. Mahkum olmamış olabilir fakat partiler karşımıza doğru adayları çıkarmalı. TDP adayı için yapılan iddia doğruysa YSK gerekli araştırmayı yapmadı demektir."

Dervişen Uyguroğlu: "Bu her kimse yargılanmış ve ceza yemiş..Bir de her türlü pisliğin içinde olup, paranın ve gücün arkasına saklanarak kendini TEMİZ sananlara ne diyeceğiz? Onlar TEMİZ mi oluyorlar yani? Ya da kaçımız gerçekten TEMİZ bırakıldık? Gençler şu anda bunları iyice okusunlar..Yapılan hataların, yanlışlıkların insanın önüne nasıl sürüldüğünü de görsünler ve öyle bilinçlensinler! TDP Girne milletvekili adaylarının tümünü zan altında bırakmıştır bu haber şu anda... Zeki Çeler, Ayşe Öztabay, Cemal Varoğlu, Ahmet Sait Sayın, Fırat Yoran, Elif Görem Kalfaoğlu, Yıldır Yıldırım, Ali Evren Alpay, Mehmet Özçetin, Fatma Ramadan"

Tahir Feda: "1986 yazan yer sabıkalının doğum tarihi yeridir. Bu da gösteriyor ki 23 yaşından beridir bu adam kadın pazarlıyor ve kumar oynuyor. Bu karakter belgesini kendi eliyle Çakıcı YSK'ya verdi. Bundan haberdar olmaması mümkün değildir. Bile bile bunu aday yaptı. Bence bu işin altında başka bir iş var?"

Barış Önel: "TDP kadın ticaretçileriyle mi engelleyecek kadın ticaretini? Keşke TDP gibi sol bir partimiz aday seçimlerinde daha dikkatli olsaydı..."

İlgili haber:

TDP adayının karakter belgesi ülkede şok etkisi yarattı!

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.