İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

UBP Lefkoşa Milletvekili adayları Kurucu Rektör Günsel'i ziyaret etti

UBP Lefkoşa Milletvekili adayları Kurucu Rektör Günsel'i ziyaret etti

UBP Lefkoşa Milletvekili Adayları Yakın Doğu Üniversitesi Lefkoşa Kıbrıs (Near East University Nicosia Cyprus) Kurucu Rektör Dr. Suat İ. Günsel'i makamında ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 18/07/13 12:04
okuma süresi: 3 dak.
UBP Lefkoşa Milletvekili adayları Kurucu Rektör Günsel'i ziyaret etti
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Lefkoşa Kıbrıs (Near East University Nicosia Cypurs) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya, Tahsin Ertuğruloğlu başkanlığında ve Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi ve UBP Lefkoşa Milletvekili adayı Ahmet Savaşan'nın yanı sıra, Şerife Ünverdi, Güner Göktuğ, Özdemir Gül, Okyay Sadıkoğlu, Hüseyin Yaratan, Okan Donangil, Ersin Tatar, Kemal Deniz Dana, Ali Çetin Amcaoğlu, Sadık Gardiyanoğlu ziyarette hazır buldu.

Tahsin Ertuğruloğlu Kurucu Rektör Dr. Günsel'e Parti Genel Başkanı İrsen Küçük'ün selamlarını getirdiğini ifade ederek, Küçük'ün ayrıca ziyarete geleceğini dile getirdi.

Ertuğruloğlu, Yakın Doğu Üniversitesini ziyaret ediyor olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtirken, Günsel'i başarılarından dolayı tebriklerini sundu.

KKTC'nin varlığına daha da güçlenerek var olmasına sonuna kadar inanan insanlar olduklarını kaydeden Ertuğruloğlu, bir seçim sürecine girilmiş olunduğunu , seçim sürecini başarıyla tamamlayarak yollarına devam edeceklerini , yapılması gereken çok işleri olduğunu belirtti.

28 Temmuzdan sonra göreve devam edecekleri konusunda inançlarının tam olduğunu kaydeden Ertuğruloğlu, karşılarına çıkan tüm engelleri göğüslemeye kararlı ve azimli olduklarının altını çizdi.

Kurucu Rektör Dr. Günsel ise kabulde yaptığı konuşmada, 40 yıllık geçmişi olan UBP'nin en büyük özelliginin muhafazakar bir parti olması olduğunu ifade ederken,bunun güven verdiğine dikkat çekti.

Kurucu Rektör Dr. Günsel, UBP'nin Yakın Doğu Üniversitesi'ni ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirirken, Dünyanın KKTC'yi sürekli tanınmamaya doğru itmeye çalıstıklarını vurgulayarak küçük bir ada olmanın dezavantajını yaşadıklarını vurguladı.

Küçük toplumların yaşayabilmesi için bir anavatana ihtiyacı olduğunu belirten Dr. Günsel, Yakın Doğu Üniversitesi'nin birinci olarak bu bütünlüğe önem veren siyasetçilerin yönetimde olması olduğuna vurgu yaptı

Kurucu Rektör Dr. Günsel "Ülkemizin daha iyi noktalara gelmesi için ayrı ayrı hepinizi sadece üniversitemiz değil, Kıbrıs Türkü'de tanıyor" diye konuşarak, "deneyimlerinizle, gençliğinizle sizlere başarılar diliyoruz. Yolunuz açık olsun" diyerek sözlerini sonlandırdı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.