İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Seçim sonuçları Yakın Doğu TV, Yakın Doğu FM ve YSK işbirliği ile paylaşılıyor

Seçim sonuçları Yakın Doğu TV, Yakın Doğu FM ve YSK işbirliği ile paylaşılıyor

Yakın Doğu Tv ve Yakın Doğu Fm YSK işbirliği ile sonuçları saat 19:00 itibarı ile paylaşıyor...

Yayın Tarihi: 28/07/13 09:00
okuma süresi: 2 dak.
Seçim sonuçları Yakın Doğu TV, Yakın Doğu FM ve YSK işbirliği ile paylaşılıyor
A- A A+

YDÜ'den verilen bilgiye göre, Yakın Doğu Üniversitesi ile Yüksek Seçim Kurulu arasındaki işbirliği protokolü uyarınca Seçim sonuçlarını hazırlayacak olan Yakın Doğu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilişim Sistemleri Mühendisliğnin çalışmalarını Yakın Doğu Tv ekranlarından ve Yakın Doğu Fm Frekanslarından da canlı olarak takip edebileceksiniz...

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürü ve Yakın Doğu Tv Genel Müdürü Hüseyin Turan yaptığı açıklamada, YSK ile olan İşbirliğimizi daha ileriye taşıyarak www.mahkemeler.net/secim2013/index.html adresinden verilecek sonuçları, yorumsuz,olduğu gibi KKTC ve Dünya Kamuoyuna duyurabilmek ve paylaşmak için Yakın Doğu Tv ve Yakın Doğu FM'de görev başında olacaktır dedi.

Turan, YSK'nın vereceği sonuçlar gerek grafiksel gerekse rakamsal olarak KKTC ve Dünya ile Yakın Doğu Tv'den www.neu.edu.tr ve Yakın Doğu Fm dinleyenleri ise radyolarından 88.00 frekansından ve/veya yine www.neu.edu.tr adresinden dinleyebileceklerini de belirtti.

YSK'nın sonuçlarını resmi yaptığı açıklamaya bağlı kalarak saat: 19:00 itibari ile Yakın Doğu Tv ve Yakın Doğu Fm'den takip edebilirsiniz...

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.