İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Plaj İşletmecileri: "Aldığımız ücretin karşılığını veriyoruz"

Plaj İşletmecileri: "Aldığımız ücretin karşılığını veriyoruz"

Üç günlük Ramazan Bayramı'nın son gününde de, en çok rağbet gören yer plajlar oldu. Ağustos ayında, sıcaklarında artması ile tatili fırsat bilen vatandaşlar, zamanlarını denizde dinlenerek geçirmeyi tercih etti. İşletme sahipleri de bayram süresince plajların dolu olmasına sevindi.

Yayın Tarihi: 11/08/13 12:23
okuma süresi: 1 dak.
Plaj İşletmecileri: "Aldığımız ücretin karşılığını veriyoruz"
A- A A+

Plajlara giriş ücreti konusunda zaman zaman yaşanan tartışmaları da YENiDÜZEN'e değerlendiren plaj işletmecileri, "Aldığımız ücretin karşılığını veriyoruz. Gelen müşteriyi memnun ediyoruz" dedi.

Bayram tatilin son gününde vatandaşlar plajlara akın etti ve plajlara giriş ücretleri yeniden gündeme geldi. Girne'de bulunan Escape Beach Club, Camleot, Deniz Kızı ve Sunset Beach Club işletmecileri plaja giriş ücretleri hakkında YENiDÜZEN'e açıklama yaparak, "Aldığımız ücretin karşılığını veriyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

10 TL ile 20 TL olan giriş ücretleri konusunda işletmeciler, vatandaşların konudan memnun olduğunu iddia etti. Talep edilen ücretlerin otopark, duş, şezlong gibi hizmetler için alındığını söyleyen işletmeciler; bu hizmetler karşılığında talep edilen ücretlerin, hiç kimseyi rahatsız etmediği yorumunda bulundu.

Hasan Sadıkoğlu - YENİDÜZEN

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.