İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Teknecik'te tedbir alınmadı, yakıt gemisine tahliye izni verilmiyor

Teknecik'te tedbir alınmadı, yakıt gemisine tahliye izni verilmiyor

Geçtiğimiz ay Kalecik'te yaşanan çevre felaketi sonrası bu konuda tedbir alınması gerektiği her kesim tarafından söylenmiş, hatta girişimlerinin dahi başlatıldığı belirtilmişti... Bu konuda tedbir almakta gecikilmesi ise ikinci bir Kalecik olayına zemin hazırlıyor...

Yayın Tarihi: 21/08/13 11:46
okuma süresi: 2 dak.
Teknecik'te tedbir alınmadı, yakıt gemisine tahliye izni verilmiyor
A- A A+

Kıbrıs Postası Özel

Kalecik'te yaşanan çevre felaketi sonrası alınması gereken tedbirlerin gündeme geldiği şu günlerde ikinci bir Kalecik olayına zemin hazırlanıyor.

GEMİ TAHLİYE İÇİN İZİN BEKLİYOR...

Teknecik Elektirik Santrali'nin yakıtının bitmeye yakın olduğu, sadece bir kaç günlük yakıtı kaldığı bu nedenle yakıt alması gerktiği bildirilirken, santrale gelen gemiden yakıt alınamıyor... Gemi tahliye için izin bekliyor...

GEREKLİ BARİYERLER YOK!

Teknecik Elektrik Santrali'nde ikinci bir Kalecik olayının yaşanmaması için gerekli olan bariyelerin olmayışı Çevre Koruma Dairesi'ni harekete geçirdi. Çevre Koruma Dairesi elemanları yakıtın bariyersiz boşatılmasına izin vermedi.

Konu ile ilgili Kıbrıs Postası'ınn görüştüğü bazı kaynaklar ise hükümetin gerekli tedbiri almadığını Teknecik'e mutlaka bariyer alınması gerektiğini söyleyerek Kıb- Tek'in diğer şirketlerin karşısında daha donanımlı olduğuna fakat gerekli tedbirlerin burada da alınamadığına dikkat çekiyor.

AKSA'DA DENİZDE KULLANILMAYAN BARİYERLER VAR

Öte yandan Kıbrıs Postası'nın yaptığı araştırmaya göre AKSA'nın elinde şuanda kullanmadığı beriyelerin olduğu öğrenildi. Boşta duran bariyerlerin geçici bir süreliğine Teknecik'e getirilmesi ile yakıtın başaltılabileceği de gelen bilgiler arasında.

İlgili Haber:

(+) Teknecik'e bariyersiz yakıt takviyesi başladı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.