İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Teknecik'e bariyerler geldi yakıt takviyesi başladı...

Teknecik'e bariyerler geldi yakıt takviyesi başladı...

Teknecik Elektrik Santrali'nde biten yakıt için gelen gemi bariyer olmaması nedeniyle bekletiliyordu. Fakat bariyerlerin gelmesini beklemeden yakıt alımı başlamıştı. Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı ile Ekonomi ve Enerji Bakanlığı arasında yürütülen işbirliği ile bariyerler Teknecikte konuşlandırıldı. Yakıt alımı kontrollü şekilde yapılmaya başlandı...

Yayın Tarihi: 21/08/13 13:42
okuma süresi: 1 dak.
Teknecik'e bariyerler geldi yakıt takviyesi başladı...
A- A A+

Kıbrıs Postası Özel

Kalecik çevre felaketi sonrasında tedbirlerin artırılması gerektiği yönünde tüm kesimlerin ortak görüşte birleştiği durumda bu sabah Teknecik Elektrik Santrali'nde bariyersiz bir şekilde yakıt alınmaya çalışılması ilgili kesimleri harekete geçirmişti.

Kıbrıs Postası'nın haberi üzerine açıklama yapan Turizm Çevre ve Kültür Bakanı Mehmet Harmancı, bariyerlerin Teknecik Elektrik Santrali'ne konuşlandırıldığını fakat hava şartlarından dolayı sürekli bir şekilde sabit kalamayağını söyledi.

Harmancı, tüm önlemlerin alındığını iki bakanlığın ortak çalışarak çevre örgütleri ile de istişare edilerek her şeyin kontrol altında olduğunu söyledi.

İlgili Haber;

(+) Teknecik'te tedbir alınmadı, yakıt gemisine tahliye izni verilmiyor

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.