İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

KKTC'nin 30. yılında Yakın Doğu Üniversitesi konferans düzenliyor

KKTC'nin 30. yılında Yakın Doğu Üniversitesi konferans düzenliyor

Yakın Doğu Üniversitesi Kıbrıs Tarihi Araştırmaları Merkezi , Tarih Bölümü ve Atatürk Eğitim Fakültesi işbirliğiyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ilânının 30 yılı münasebetiyle bir Konferans düzenleniyor.

Yayın Tarihi: 13/11/13 14:21
okuma süresi: 1 dak.
KKTC'nin 30. yılında Yakın Doğu Üniversitesi konferans düzenliyor
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Lefkoşa Kıbrıs (Near East University Nicosia Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, konferans 14 Kasım 2013'te Perşembe günü Büyük Kütüphane Salon 1'de saat 09.45'te gerçekleşecek.

Açılış konuşmasını Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Şenol Bektaş'ın gerçekleştireceği konferansta, Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hüseyin Uzunboylu da bir konuşma yapacak.

Açılış konuşmalarından sonra Lefke Avrupa Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Meltem Onurkan Samani " Kıbrıs Türk Milliyetçiliği Açısından Devletleşme Süreci ve KKTC'nin Anlamı", Tarihçi Uzman Ahmet Billuroğlu "KKTC'nin İlânında Rol Oynayan Etkenler" konulu birer bildiri sunacaklar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.