İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Tümerkan, UBP Genel Başkanı Özgürgün ile görüştü

Tümerkan, UBP Genel Başkanı Özgürgün ile görüştü

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Mete Tümerkan, görevinde birinci yılını doldurması nedeniyle başlattığı ziyaretler kapsamında Ulusal Birlik Partisi(UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün ile de görüştü.

Yayın Tarihi: 15/04/14 17:29
okuma süresi: 2 dak.
Tümerkan, UBP Genel Başkanı Özgürgün ile görüştü
A- A A+

UBG Genel Merkezinde yer alan görüşmede Özgürgün, BRT'nin Kıbrıs Türkü'nün sesini dünyaya duyuran en önemli devlet kuruluşlarından biri olduğunu, bu nedenle güçlenmesinin çok önemli olduğunu vurguladı.

Çalışma koşullarının iyileştirilmesinin BRT'nin güçlenmesinde esas oluşturduğunu kaydeden Özgürgün, fiziksel olarak da BRT'nin mesafeler katetmesinin herkesin ortak amacı olması gerektiğini ifade etti.

Hükümetin BRT'ye daha çök önem vermesi gerektiğini kaydeden Özgürgün, BRT'nin bir hükümet yayın organı olmadığını belirtti.

BRT'nin devletin bekası ve yücelmesi açısından önemli olduğunu ifade eden Özgürgün, hükümetin de buna böyle yaklaşması gerektiğini, kendilerinin de her dönemde BRT'ye bu bakışla yaklaştıklarını söyledi.

BRTK Müdürü Mete Tümerkan da, son bir yılda yapılan çalışmalarla ilgili olarak TRT ile yapılan işbirliği çerçevesinde yeni bir HD stüdyo yapımını başlatmak üzere olduklarını, stüdyonun tamamlanmasıyla BRT'nin bir dünya televizyonu olma noktasında önemli bir adım atmış olacaklarını kaydetti.

Mevcut stüdyoları, program akışlarını yenilendiğini, ekran kalitesini daha yukarıya çektiklerini kaydeden Tümerkan, izleyicilerin görüşlerini aldıktan sonra başka neler yapılabileceğini değerlendireceklerini ifade etti.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.