İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Reklamcılar Birliği, Eğitim Bakanı Arabacıoğlu'nu ziyaret etti

Reklamcılar Birliği, Eğitim Bakanı Arabacıoğlu'nu ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, reklamcılık sektöründe eleman açığının kapatılmasına yönelik olarak, mesleki teknik okullarla işbirliğinin geliştirilmesi için çalışmalar yapılacağını belirtti.

Yayın Tarihi: 15/04/14 18:33
okuma süresi: 2 dak.
Reklamcılar Birliği, Eğitim Bakanı Arabacıoğlu'nu ziyaret etti
A- A A+

Kıbrıs Türk Reklamcılar Birliği'nin, sektörle Eğitim Bakanlığı arasındaki işbirliğini artırmak amacıyla bugün, Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu'nu ziyaret ettiği bildirildi.

Bakanlık'tan yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs Türk Reklamcılar Birliği Başkanı Derya Demircioğlu, bilgili ve eğitimli eleman açığının kapatılması için bakanlığa bağlı mesleki teknik okullarla işbirliği yapmayı amaçladıklarını anlattı.

Lefkoşa Türk Belediyesi'nde önceki dönemde yapılan reklam panoları ihalesinin sıkıntı yarattığını belirten Demircioğlu, ortaokul ve liselerde demir parmaklıklar üzerine söz konusu reklam panolarının asılmasıyla bu sorunun bir miktar çözülebileceği, okulların da kazanç sağlayabileceği önerisini iletti.

ARABACIOĞLU

Milli Eğitim Bakanı Arabacıoğlu da, mesleki teknik eğitim ile işbirliğinin güzel bir fikir olduğunu belirterek, işbirliğin geliştirilmesi için çalışmalar yapılacağını belirtti.

Arabacıoğlu, seçim arifesine girildiği bu dönemde, reklam panolarının önemli bu konu olduğunu ifade ederek, "herhangi bir hukuksal sorun yoksa yapmak istediğiniz okulların müdürleriyle toplantı yapıp onların da taleplerini alarak, -neticede yapılacak katkı okullara kalacak- bunun öncülüğünü yapmaya hazırım" dedi.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.