İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Dürüst: "Hükümette kriz yok efendim, DPUG'de kriz var!"

Dürüst: "Hükümette kriz yok efendim, DPUG'de kriz var!"

Köşe yazarlarımızdan Çiğdem Dürüst bugünkü köşe yazısında dün DP-UG Genel Başkanı Serdar Denktaş'ın söylediği 'hükümette kriz var' ifadelerini değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 16/04/14 08:33
okuma süresi: 1 dak.
Dürüst: "Hükümette kriz yok efendim, DPUG'de kriz var!"
A- A A+
Başbakan Yardımcısı ve DPUG Başkanı hükümette bir takım krizler olduğunu ve bunların aşılabileceğini söyledi. Ancak aynı fikirde olmayan ciddi bir kesim var.

"Krizin kendisi DPUG'dedir. DPUG nedeniyle oluşan krizin, hükümete yansıması da hükümetin kendi krizi gibi gösterilmesin mümkünse! Yanıltıcı oluyor. Hasta organ doğru teşhis edilmezse, tedavi yanlış olur değil mi? Doğru teşhisle doğru tedavi mümkündür. Burada hasta organla ilgili teşhisi saptırmamak lazım… Çünkü hatalı teşhisin tedavinin seyrini etkilemesi hepimizi etkileyecektir."

Çiğdem Dürüst'ün köşe yazısının tamamını okumak için >>>

Not: Haberi iPhone ve Android telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.