İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Korkmazhan: "Kayıkçı kavgası!"

Korkmazhan: "Kayıkçı kavgası!"

Birleşik Kıbrıs Partisi Genel Sekreteri Abdullah Korkmazhan yaptığı yazılı açıklamada, koalisyon hükümetinin ortakları CTP-BG ile DP-UG arasındaki kavganın "Kayıkçı kavgasından" farksız olduğunu belirterek, ülke de çözüm bekleyen sorunların yaratılan suni hükümet krizleri ile geçiştirildiğini vurguladı.

Yayın Tarihi: 16/04/14 12:40
okuma süresi: 2 dak.
Korkmazhan: "Kayıkçı kavgası!"
A- A A+

CTP-BG/DP-UG hükümetinin toplumu aylardır hükümet krizi ile meşgul ettiğini, halkın kaderine, ülkenin ise kaosa terk edildiğini vurgulayan Korkmazhan, "Aylardır süren rant kavgası, hükümet krizi adı altında sunularak halkımız aldatılmakta ve sömürülmektedir" dedi.

UBP'yi aratmadılar.

Bir önceki UBP hükümetinin yarattığı sorunları çözmek, yolsuzluklardan hesap sormak, reform ve refah yaratmak vaadi ile halktan oy alıp hükümete gelen CTP-BG ve DP-UG'nin, UBP'yi aratmadıklarını kaydeden Korkmazhan, "UBP, CTP-BG ve DP-UG'nin özünde hiçbir farklarının olmadığı kısa sürede anlaşılmıştır. Rant ve paylaşım kavgası içerisin de olan bu üç rejim partisi, nemalandıkları statükonun devamı konusunda iş birliği içerisindedirler" dedi.

BKP Genel Sekreteri Abdullah Korkmazhan, CTP-BG/DP-UG hükümetini rant ve paylaşım kavgasına son vererek, çözüm bekleyen sorunlar ile ilgilenmeye, sivil, demokratik ve sosyal adalete dayalı bir düzen ve erken federal çözüm için adım atmaya çağırdı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.