İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

"İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu Afiş ve Slogan yarışması düzenleniyor

"İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu Afiş ve Slogan yarışması düzenleniyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı Çalışma Dairesi Müdürlüğü tarafından , 4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası'na dikkat çekmek, ülkemizde ve dünyada büyük önemi olan iş sağlığı ve güvenliği konularında farkındalık yaratmak ve halkımızı bilinçlendirmek amacıyla, " İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu afiş ve slogan yarışması düzenleniyor.

Yayın Tarihi: 16/04/14 12:42
okuma süresi: 2 dak.
"İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu Afiş ve Slogan yarışması düzenleniyor
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yaşayan tüm amatör ve profesyonel katılımcılara açık olan yarışmaya son başvuru tarihi: 30 Nisan 2014

Yarışmaya katılacak eserler; Çalışma Dairesi Müdürlüğü'nce oluşturulacak Seçici Kurul tarafından değerlendirilecek ve 2 Mayıs 2014 tarihinde ilan edilecek. Yarışmada birinci 1000 TL, ikinci 500 TL ve üçüncü de 300 TL para ödülü ile ödüllendirilecek.

Yarışmada dereceye girecek afiş ve sloganlar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılacak eğitim ve tanıtım faaliyetlerinde kullanılacak. Yarışmaya katılacak eserler; Çalışma Dairesi Müdürlüğü'nce oluşturulacak Seçici Kurul tarafından değerlendirilecek ve 2 Mayıs 2014 tarihinde ilan edilecek.

Yarışmada birinci 1000 TL, ikinci 500 TL ve üçüncü de 300 TL para ödülü ile ödüllendirilecek.

" İş Sağlığı ve Güvenliği " konulu Afiş ve Slogan yarışmasına katılmak isteyenler, Yarışma Katılım Formu ve Yarışma Şartnamesi'ni Çalışma Dairesi Müdürlüğü'nün www.calisma.gov.ct.tr adresinden elde edebilir. Yarışma ile ilgili ayrıntılı bilgi, 0392 2276245 numaralı telefondan edinilebilir.

" İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu afiş ve slogan yarışması düzenleniyor. toplumun bilinçlendirilmesi amacıyla " İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu afiş ve slogan yarışması düzenleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.