İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Dr. Bülent Dizdarlı'dan yeni kitap: "Kuyu Mezarları Ülkesi"

Dr. Bülent Dizdarlı'dan yeni kitap: "Kuyu Mezarları Ülkesi"

Bülent Dizdarlı'nın yeni kitabı "Kuyu Mezarları Ülkesi", Khora Yayınları'ndan çıktı.

Yayın Tarihi: 16/04/14 14:55
okuma süresi: 2 dak.
Dr. Bülent Dizdarlı'dan yeni kitap: "Kuyu Mezarları Ülkesi"
A- A A+

Roman türündeki eser, Khora Yayınları'nın 27'nci kitabı olma özelliğini taşımakta. Önsöz'ünde kişilerin ve olayların yazarın hayal ürünü olduğu belirtilen romanda anlatılanlar okuyucuya hiç de yabancı gelmeyecek. Yazarın dediği gibi "Aslında hikayelerimizdeki sorun sizin sorununuzdur. Çünkü Kıbrıslısınız. Yine farkındasınız ki Kıbrıs çok güzel bir adadır ve sahipleri de çok yamandır..."

1959 yılında Lefkoşa'da doğan yazar, Tabipler Birliği, Doğu Akdeniz Üniversitesi Eğitim Vakfı, İnsan Hakları Vakfı gibi kurumlarda başkanlık ve Yönetim Kurulu üyeliğinde bulunmuştur. Doktorluk mesleğinin yanı sıra çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı da yapan Dizdarlı'nın bu güne değin yayınlanmış kitapları "Dünyanın Merkezinde Hayatla Polemik", "Güneşe Kaçmak" ve "İmhotep'in İzinde 50 Cefa 50 Deva" isimli eserleridir.

On üç bölümden oluşan "Kuyu Mezarları Ülkesi", Akdenizli ve adalı olmak üzerine hikayelerden oluşmakta. "Bu küçük adanın üzerinde yüzyıllardır yaşanan iktidar ve erk savaşları hakkında bildiklerimizden midir nedir, anlatılan hikaye sizlere hiç de yabancı gelmeyebilir."

"Kuyu Mezarları Ülkesi", Khora Kitap Cafe ve tüm seçkin kitap evlerinde okuyucuya sunulmuştur.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.