İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Cumartesi günü yağış bekleniyor

Cumartesi günü yağış bekleniyor

Meteoroloji Dairesi'nin haftalık hava durumu raporuna göre, cumartesi günü öğlen saatlerinde yer yer sağanak yağmur bekleniyor.

Yayın Tarihi: 16/04/14 16:15
okuma süresi: 1 dak.
Cumartesi günü yağış bekleniyor
A- A A+

17-23 Nisan dönemini kapsayan rapora göre bölge, önceleri alçak basınç sistemi ile üst atmosferdeki serin ve nemli hava kütlesinin; son günlerde ise yüksek basınç sistemi ile ılık hava kütlesinin etkisi altında kalacak.

Hava yarın parçalı bulutlu; cuma günü az bulutlu ve zamanla parçalı bulutlu; cumartesi günü parçalı bulutlu, öğle saatleri yer yer sağanak yağmurlu ve pazar günü az bulutlu, öğle saatlerinde parçalı az bulutlu olacak. Çarşambaya kadar olan dönemde ise havanın az bulutlu olması bekleniyor.

Aynı dönem en yüksek hava sıcaklığının iç kesimlerde 24 - 27 derece, sahillerde 21 - 24 derece dolayında seyredeceği kaydedildi.

Rüzgar genellikle güney ve batı yönlerden orta kuvvette, cumartesi ve pazar günleri kuzey ve batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli esecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.