İÇ HABERLER
okuma süresi: 4 dak.

En yeni Samsung Galaxy en avantajlı paketlerle Telsim'de

En yeni Samsung Galaxy en avantajlı paketlerle Telsim'de

Müşterilerine her zaman en yeni, en gelişmiş teknolojik cihazları sunan Telsim, Samsung Galaxy S serisinin 5. nesil telefonu Samsung Galaxy S5'i adadaki en avantajlı paketlerle müşterileri ile buluşturdu.

Yayın Tarihi: 16/04/14 17:15
okuma süresi: 4 dak.
En yeni Samsung Galaxy en avantajlı paketlerle Telsim'de
A- A A+

Telsim, "Maxi Hoşgeldin" paketi ile Telsimliler'e 5000dk, Türkiye yönüne 500 dakika, tüm dünya yönüne 5000 sms ve tüm dünyada 12GB interneti Ayda sadece 179 TL'ye sunuyor.Telsim "Maxi Hoşgeldin" paketini tercih edenlere ekstra bir ücret ödemeden Samsung Galaxy S5 sahibi olma şansı tanıyor.

8 çekirdek işlemci, 16 Megapiksel kamera, 2 adet flaş, parmak izi okuyucu, kalp hızı ölçer gibi özellikleri ile, Yeni Samsung Galaxy S5 teknoloji tutkunlarının beğenisini kazandı.

Telsim'in en beğenilen tarifelerinden Red tarifeler ile cazip fiyatlarla hem Samsung Galaxy S5'e sahip olabilir hem de ihtiyacınıza göre konuşma, sms ve data paketlerine sahip olabilirsiniz.

Red Classic'te ayda sadece 99 TL'ye yurt içi her yöne 500 dakika, tüm dünya yönüne 500 SMS ve tüm dünyada 1GB internet paketine sahip olabiliyorsunuz.

Red Premium'da ayda sadece 149 TL'ye yurt içi her yöne 1000 dakika, tüm dünya yönüne 1000 SMS, tüm dünyada 5GB internet paketine; Red Elite'de ayda sadece 209 TL'ye ise her yöne 1000 dakika, tüm dünya yönüne 5000 sms ve tüm dünya yönüne 10 GB internet paketine sahip olabiliyorsunuz.

Telsim, Samsung Galaxy'nin 5. nesil telefonu Samsung Galaxy S5 en adadaki en avantajlı tarifelerle teknoloji tutkunlarının hizmetine sundu.

16 MP kameraya sahip Galaxy S5, hızlı otomatik odaklama yapabiliyor. Yani aksiyon ne zaman gerçekleşirse, anında yakalayabiliyorsunuz. Hiçbir önemli anı kaçırmamış oluyorsunuz.

Cihaz, 16 Megapiksel kamerası 0,3 saniyelik otomatik focus özelliğiyle bu alandaki rekoru eline alıyor. Aynı zamanda HDR özelliği ile doğal renkleri ve ışığı yeniden işleyerek her koşulda en iyi fotoğraf deneyimini kullanıcısına yansıtıyor.

Doğaya ve sağlıklı yaşama uyum sağlayabilecek şekilde tasarlanan bu akıllı telefonun arkasındaki kalp atış hızı sensörü sayesinde, kalp atış hızı tek bir dokunuşla telefondan ölçülebiliyor.

Doğaya ve rahat kullanıma son derece uygun olan Samsung Galaxy S5, IP67 sertifikasına sahip. Cihaz bu özelliği sayesinde tere, yağmura, sıvılara, kuma ve toza dayanıklı hale geliyor.

Samsung Galaxy S5, sahip olduğu gelişmiş sensörler ve güncellenen S Health 3.0 uygulaması aracılığıyla kullanıcılarına tam fonksiyonlu bir aktivite ölçüm deneyimi sunuyor. Galaxy S5'in yanı sıra tanıtılan giyilebilir cihazlarla da senkronize biçimde çalışabilen S Health'in yanı sıra, geliştiriciler tarafından yazılacak üçüncü parti uygulamalar da Galaxy ailesinin gelişmiş sensörlerinden yararlanabilecek.

Samsung Galaxy S5'e adadaki en avantajlı tarifeler ile sahip olmak isteyenler, detaylı bilgi edinmek için kktctelsim.com web adresini ziyaret edebilir veya en yakın Telsim Bayiisi'ne uğrayabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.