İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ "80'ler" dizi oyuncularını ağırlıyor

YDÜ "80'ler" dizi oyuncularını ağırlıyor

Yakın Doğu Üniversitesi'nin 25. yıl etkinlikleri kapsamında birbirinden ünlü isimleri öğrencilerle buluşturmayı sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 17/04/14 11:21
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ "80'ler" dizi oyuncularını ağırlıyor
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi ( Near East University )Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, YDÜ, bu etkinlikler çerçevesinde beğeniyle takip edilen 80'ler adlı dizinin, oyuncularından ; Özlem Türkad (Anne), Hakan Bulut ( Butik Ali ) ve Onur Dilber'i (Komiser) Büyük Kütüphane Salon 4'te öğrenciler ve sevenleriyle biraraya getirecek

Söyleşi, YDÜ Büyük Kütüphane salon 4'te 18 Nisan Cuma günü saat 14:30'da gerçekleşecek.

Hakan Bulut Kimdir ?

80'ler dizisinin Butik Ali karakteriyle mahallenin satıcısını canlandıran Hakan Bulut, 9 Ocak 1982 yılında İstanbul'da doğmuştur. Maltepe Güzel Sanatlar Fakültesi, Oyunculuk Bölümü'nü bitirmiştir. ''Bana her şeyi de ama...'' repliği ile 80'ler dizisinin fenomeni haline gelmiştir.

Onur Dilber Kimdir?

80'ler dizisinin Başkomiser Rızası Onur Dilber, 1982 yılında Trabzon'da doğmuştur. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan mezun olmuş ve Oyunculuk üzerine Yüksek Lisans yapmıştır. ''İşiniz gücünüz riv riv riv'' repliği ile 80ler dizisinin fenomeni haline gelmiştir.

Özlem Türkad Kimdir?

80'ler dizisinde Rukiye karakteri ile bilinen oyuncu, 10 Ağustos 1971 yılında İstanbul'da doğmuştur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuar'ından mezun olmuş, ayrıca İstanbul Şehir Tiyatro'larında görev yapmaktadır. 2007 yılında En iyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne 2 kez layık görülmüş ve 2008 yılında Türk Kadınlar Birliği tarafından Bedia Müvahit ödülüne layık görülmüştür.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.