İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Girne İlçe Emniyet Kurulu, yangınlar ve su satışlarını görüştü

Girne İlçe Emniyet Kurulu, yangınlar ve su satışlarını görüştü

Girne Kaymakamı Mehmet Envergil Başkanlığında toplanan Girne İlçe Emniyet Kurulu, yaklaşan yaz mevsimi öncesinde, yangınlar, su satışlarının kontrolü ve plajların kullanım ile denetimi konularını görüştü.

Yayın Tarihi: 17/04/14 12:30
okuma süresi: 2 dak.
Girne İlçe Emniyet Kurulu, yangınlar ve su satışlarını görüştü
A- A A+

Toplantıya, Girne Kaymakamı Mehmet Envergil'in yanında, bölge belediyeleri, Girne Polis Müdürlüğü, İtfaiye, Sivil Savunma Başkanlığı, Girne Başkılavuzluk ve Liman Başkanlığı, Orman, Su İşleri, Jeoloji ve Maden, Elektrik ve Karayolları Dairelerinin temsilcileri katıldı.

ENVERGİL

Girne Kaymakamı Mehmet Envergil, İlçe Emniyet Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, toplantıda, yaz ayları öncesinde, yangınlar, plajların denetim ve kullanımıyla su satışları konusunda yaşanabilecek olumsuzlukları kontrol altına alma yönünde yapılacak çalışmaların ele alınacağını kaydetti.

Havaların ısınmasıyla birlikte, arazi ve orman yangınları açısından tehlikeli dönemin başladığına işaret eden Envergil, toplantıda, yangınları önlemek için alınması gerekli tedbirler, yangına anında müdahale ve kısa sürede kontrol altına alınarak söndürülebilmesi için ilgili birimler arasında koordinasyon sağlanması konularını görüşeceklerini kaydetti.? ?Bir turizm bölgesi olan Girne'de, plajların büyük önem taşıdığını ifade eden Mehmet Envergil, toplantıda aynı zamanda, plajların kullanım ve denetimini kontrol altında tutmak, sağlık açısından gerekli kontrolleri sağlamak için yapılacak çalışmaları ele alacaklarını da söyledi.

Kurak kış mevsiminin ardından, yaz aylarında su satışlarının daha da önem kazanabileceğine dikkat çeken Envergil, kaymakamlık izni olmadan su satışı yapılmasının yasak olduğunu vurguladı.

Girne Kaymakamlığı'nın su satışları konusunda denetimlere başladığını belirten Girne Kaymakamı Mehmet Envergil, izinsiz ve sağlıksız şartlarda su satışı yapan firma ve kişiler hakkında yasal işlem yapılacağını kaydetti.

Envergil, toplantıda alınacak kararları, basın yoluyla kamuoyuna açıklayacaklarını da belirtti.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.