İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan YDÜ'nün konuğu oldu

Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan YDÜ'nün konuğu oldu

Yakın Doğu Enstitüsü (YDE) tarafından düzenlenen, alanının önemli isimlerinin katılımıyla, sekiz hafta süresince "Stratejik İletişim" kavramının tüm yönleriyle tartışılacağı Stratejik İletişim sertifika programının açılışı yapıldı.

Yayın Tarihi: 17/04/14 12:33
okuma süresi: 2 dak.
Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan YDÜ'nün konuğu oldu
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi ( Near East University ) Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Programın açılış haftasının konuğu Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan oldu.

Prof. Dr. Murat Barkan, "Stratejik İletişimin Sunduğu Fırsatlar ve Riskler" başlıklı sunumunda günümüz toplumlarının tek yönlü propaganda sürecinden ayrılıp, çift yönlü algı yönetim sürecine geçiş süreçlerini irdelerken, algı yönetiminin, stratejik iletişim sürecindeki rolünün önemini vurguladı.

Prof. Dr. Barkan konuşmasında "Belirsizliği yaratan, içerik ve mecraların denetimsizliğidir. İletinin kaynağı, yayılma mecralarının çokluğu ve çesitliliği, yinelenme sayısının öngörülememesi, planlanamaması belirsizliği körükler " dedi.

Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan, sunumunun ikinci kısmında çağımızda kullanımı çok yaygın olan ve hayatımızın büyük bir kısmında etkisi hissedilen sosyal medyanın önemini günlük hayattan örneklerle anlattı. Konuşmasının son kısmında stratejik iletişimde karşıt söylem, karalama, vatandaş gazeteciliği gibi kavramların yerine dikkat çekerek katılımcıların konuyla ilgili sorularını yanıtladı.

Stratejik iletişim kavramının kuramsal değerlendirilmesi ve uygulamadaki örneklerinin tartışılması açısından oldukça etkili geçen programın ilk haftasının sonunda Prof. Dr. Murat Barkan'a YDE Müdürü Yrd. Doç. Dr. Umut Koldaş ve YDE Müdür Yardımcısı Erhan Ayaz tarafından sertifika programına yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür plaketi ve katılım belgesi takdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.