İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Reşat: "Sonuçta bu işten CTP-BG karlı çıkar"

Reşat: "Sonuçta bu işten CTP-BG karlı çıkar"

Kıbrıs Postası Genel Yayın Yönetmeni Rasıh Reşat bugünkü köşe yazısında UBP-DP-UG ittifakının sona ermesini değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 18/04/14 08:08
okuma süresi: 2 dak.
Reşat: "Sonuçta bu işten CTP-BG karlı çıkar"
A- A A+

"Ve Ulusal Birlik Partisi ile Demokrat Parti Ulusal Güçler arasındaki ittifak malum sona ulaştı. Sevgili Özdemir Tokel, Facebook sayfasında Mazhar Alanson'dan Benim Hala Umudum var şarkısını paylaşıp ittifakla ilgili umut kırıntılarını ifade etse de, bir sonraki paylaşımında o umutların da yok olduğunu belirtti. Bu noktada MFÖ'nün "Sakın Gelme", ya "Asabiyim ben" şarkıları günün anlam ve önemine uygun bir paylaşım olurdu. Neticede UBP ile DP-UG'nin işbirliğinin başlıkta İngilizce Türkçe karışımı bir ifadeyle belirttiğim (Medya Etik Kurulu ile başım belaya girme ihtimaline rağmen bu fırsatı kaçıramazdım) akıbete uğraması Cumhuriyetçi Türk Partisi cenahında 21 pare top atışı ve seçimlere kadar devam edecek şölenlerle kutlanmaya başladı."

Rasıh Reşat'ın köşe yazısının tamamını okumak için >>>

Not: Haberi iPhone ve Android telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.