İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

TMT Mücahitleri Derneği Girne Şubesi, Saygılı'yı ziyaret etti

TMT Mücahitleri Derneği Girne Şubesi, Saygılı'yı ziyaret etti

Kıbrıs TMT Mücahitleri Derneği Girne Şubesi'nden bir heyet, Türk Ajansı-Kıbrıs (TAK) Müdürü Neriman Saygılı'yı ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 18/04/14 11:29
okuma süresi: 2 dak.
TMT Mücahitleri Derneği Girne Şubesi, Saygılı'yı ziyaret etti
A- A A+

Kıbrıs TMT Mücahitleri Derneği Girne Şube Başkanı Metin Fahrioğlu, konuşmasında, Şube çalışanları adına Saygılı'ya yeni görevinde başarılar diledi.

Saygılı'nın akademisyen kimliğiyle gençlere ışık tuttuğunu belirten Fahrioğlu, "Radyo, televizyon programlarıyla Kıbrıs Türk halkının ve mücahidinin sesi ve yüreği oldunuz, sizi taktirle izliyoruz" dedi. Fahrioğlu, "TAK Müdürü olarak Kıbrıs Türk halkına önemli hizmet vereceğiniz inancındayız, yeni görevinizi tebrik ederiz" diye konuştu.

TAK Müdürü Saygılı ise, Kıbrıs Türk mücahidinin emeğini unutmanın ve unutturmanın mümkün olmadığına vurgu yaptı. Saygılı, "Bugün bu devlete sahipsek, devletin bir kurumu olan TAK'ta çalışıyorsak, bu sizin geçmişteki başarınız ve dirençli duruşunuz sayesindedir" dedi.

TAK'ın Kıbrıs Türk halkının sesi olmak, halkı bilgilendirmek amacıyla, deneyimli personeli ile özveriyle çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Saygılı, ziyarete teşekkür etti.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.