İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Şeyh Nazım'ın durumu dünden daha iyi

Şeyh Nazım'ın durumu dünden daha iyi

Dün öğlen saatlerinde solunum ve kalp yetmezliği nedeniyle YDÜ Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'ne kaldırılan Şeyh Nazım Kıbrısi'nin durumu ile ilgili bugün YDÜ Hastanesi'ne bir basın toplantısı düzenlendi.

Yayın Tarihi: 19/04/14 09:00
okuma süresi: 2 dak.
Şeyh Nazım'ın durumu dünden daha iyi
A- A A+

Kıbrıs Postası - Filiz Seyis

Basın Toplantısında konuşan başhekim Dr. Sevim Erkmen, Şeyh Nazım Kıbrısi'nin YDÜ Hastanesi'ne geldiğince şuurunun kapalı olduğunu hatırlatarak, esas sorununun enfeksiyona bağlı akut Solunum yetmezliği ve kronik akut böbrek yetmezliği olduğunu ve idrar çıkışında da problem yaşandığını söyledi ve "Dün akşam tansiyonu çok düşüktü, idrar çıkımı yoktu. Bunlarda bir düzelme var ancak hayati tehlikesi devam ediyor. Bu sabah itibari ile şuuru daha açık, tansiyonu daha iyi ve idrar çıkışı gerçekleşti" dedi.

"Dün komadaydı, bugün gözlerini açtı"

Alerji ve Uyku Anabilim Dalı Başkanı Finn Rasmussen ise, Şeyh Nazım'ın dünden bugüne daha iyi olduğunu ve kan basıncının normale döndüğünü söyleyerek, hala durumunun ciddiyetini koruduğunu, bu nedenle de yoğun bakımda olduğunu dile getirdi. "Dün komadaydı, bugün gözlerini açtı" diyen Rasmussen, Şeyh Nazım'ın Solunum cihazına bağlı olduğunu fakat kendi başına Solunum yapabildiğini, kollarını ve bacaklarını oynatabildiğini söyledi. Rasmussen, Şeyh Nazım'ın Hastane'den ne zaman çıkabileceği ile ilgili bir soruya ise "God knows (Allah bilir)" cevabını verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.