İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Fellahoğlu'ndan BRT'ye ziyaret

Fellahoğlu'ndan BRT'ye ziyaret

Görevindeki bir yılını tamamlayan Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, basın yayın kuruluşlarına ziyaretleri çerçevesinde Bayrak Radyo Televizyon Kurumu'nu (BRTK) ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 18/04/14 16:11
okuma süresi: 2 dak.
Fellahoğlu'ndan BRT'ye ziyaret
A- A A+

FELLAHOĞLU: "BAŞKENTİ HAK ETTİĞİ YERE TAŞIMAK İSTİYORUZ"

BRTK Müdürü Mete Tümerkan'la görüşen Fellahoğlu, belediyedeki son durumu ve bir yıllık görev süresi boyunca yapılanları anlatmak için basın yayın kuruluşlarına ziyaret başlattığını söyledi.

Lefkoşa Türk Belediyesi'nin ne durumlara düşürüldüğünü herkesin bildiğini kaydeden Fellahoğlu, "Başkenti hak ettiği yere taşımak istiyoruz" dedi.

Göreve geldiği andan itibaren önemli adımlar attıklarını ancak yaratılan tahribatın büyüklüğü nedeniyle kısa sürede çok büyük mesafeler kat edilemediğini söyleyen Fellahoğlu, yaklaşan yerel seçimlere de değinerek "Aday olacak olan herkese başarılar diliyorum. Demokratik, huzur ve sevgi içinde bir seçim diliyorum" dedi.

TÜMERKAN: TOPLUMSAL DAYANIŞMA İLE BİRÇOK SORUN AŞILIR

BRTK Müdürü Mete Tümerkan da, bir yıl içerisinde birçok alanda kurumsal işbirliği yapıldığını belirterek, Lefkoşa Türk Belediyesi'nin sanatsal faaliyetlerine BRT olarak her türlü desteği verdiklerini söyledi.

Tümerkan, "Önümüzde seçim dönemi var kolay gelsin. Sizlere başarılar diliyoruz. Sizin de işaret ettiğiniz gibi demokrasi kazansın, ülkemiz kazansın. Daha iyi bir yere hep birlikte gidelim. Halkımız her şeyin en iyisine layıktır" dedi.

Ülkenin içinde bulunduğu koşullar ve finansal sıkıntılar nedeniyle yapılmak istenenler konusunda zorlandıklarını kaydeden Tümerkan, toplumsal dayanışma ve ilişkilerin daha iyi noktaya getirilmesiyle birçok sorunun aşılabileceğini ifade etti.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.