İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Cumhurbaşkanı Eroğlu, Pazar ABD'ye gidiyor

Cumhurbaşkanı Eroğlu, Pazar ABD'ye gidiyor

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, New York'ta Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon ile yapacağı görüşme için 20 Nisan Pazar sabahı 09.35'te ABD'ye gitmek üzere KKTC'den ayrılacak.

Yayın Tarihi: 18/04/14 16:50
okuma süresi: 1 dak.
Cumhurbaşkanı Eroğlu, Pazar ABD'ye gidiyor
A- A A+

Cumhurbaşkanı Eroğlu, Pazartesi günü New York saatiyle 15.30'da; KKTC saatiyle 22.30'da BM Genel Sekreteri ile görüşecek; görüşmenin ardından da basın toplantısı düzenleyecek.

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Genel Sekreter Ban ile buluşmasında Türk tarafının devam eden Kıbrıs görüşme süreciyle ilgili beklenti, görüş ve düşüncelerini anlatacak.

Cumhurbaşkanı Eroğlu aynı gün New York saatiyle 20.30'da Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Büyükelçi Halit Çevik'in onuruna vereceği akşam yemeğine katılacak.

DIŞ İLİŞKİLER KONSEYİ BAŞKANI'YLA DA GÖRÜŞECEK

Cumhurbaşkanı Salı günü ise Dış İlişkiler Konseyi (Council of Foreign Relations) Başkanı Dr. Richard Haass ile biraraya gelecek.
Eroğlu, Çarşamba günü New York'tan ayrılacak ve Perşembe sabah saat 08.45'te KKTC'ye dönecek.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.