İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

UBP Lefkoşa İlçe Grup Toplantısı'nda yumruklar konuştu

UBP Lefkoşa İlçe Grup Toplantısı'nda yumruklar konuştu

Ulusal Birlik Partisi'nde sular durulmuyor. UBP Lefkoşa İlçe Grup Toplantısı'nda dün yumruklar konuştu.

Yayın Tarihi: 19/04/14 10:35
okuma süresi: 2 dak.
UBP Lefkoşa İlçe Grup Toplantısı'nda yumruklar konuştu
A- A A+

Sabah saatlerinde toplanan UBP Lefkoşa İlçe Grup Toplantısı'nda toplantı üyeleri Barış Tilki ve İsmet Yerebakan arasında başlayan sözlü tartışma, yumruk ve bardakların havada uçmasıyla sonuçlandı.

"İrsen Küçük'ü arattınız" dedi

İsmet Yerebakan toplantının sürdüğü esnada UBP-DP UG ittifakının bozulması nedeniyle tepkisini belirtirken "Ne yaptığınızı bilmiyorsunuz. İrsen Küçük'ü arar olduk" sözlerini kullandı. Bunun üzerine bir diğer toplantı üyesi Barış Tilki, Yerebakan'a çıkışarak "Elini kolunu sallayarak konuşma" diye cevap verdi.

Yerebakan bardak savurdu

Çıkan tartışmanın büyümesiyle İsmet Yerebakan önünde bulunan bardağı Barış Tilki'ye savurdu. Barış Tilki'nin başının açılmasına neden olan kavga Tilki'nin de masanın üzerinden fırlayarak Yerebakan'a saldırdı.

Tilki'ye 3 dikiş atıldı

Diğer toplantı üyelerinin Tilki ve Yerebakan'ı güçlükle ayırabildiği öğrenilirken, Tilki'nin başına Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde üç dikiş atıldığı belirtildi. Bu olay üzerine toplantı yarıda kesilerek ertelendi. UBP Lefkoşa İlçe Grup toplantısına dün akşam saatlerinde kaldığı yerden devam edildi.

Sucuoğlu kişisel mesele dedi

Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı Faiz Sucuoğlu ise yaşanan olayları kişisel bir mesele olarak niteledi. Sucuoğlu, sabah saatlerinde yaşanan kavganın Ulusal Birlik Partisi ile alakasının olmadığını da ekledi.

Havadis - Bertuğ Topal

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.