İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

MÜSİAD, Fas'a ticaret programı uyguluyor

MÜSİAD, Fas'a ticaret programı uyguluyor

Kıbrıs'tan da MÜSİAD Kıbrıs Başkanı Okyay Sadıkoğlu ve bir çok işadamı 17. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi eksenli iş gezisine katılması bekleniyor.

Yayın Tarihi: 19/04/14 13:04
okuma süresi: 2 dak.
MÜSİAD, Fas'a ticaret programı uyguluyor
A- A A+

Müsiad potansiyel pazar niteliğindeki ülkelere yönelik ihracatında artış sağlanması, ihraç ürünlerinin tanıtılması ve ikili işbirliği imkânlarının araştırılması amacıyla, 01-04 Mayıs 2014 tarihleri arasında, Fas Marakeş'e yönelik olarak, 17. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi eksenli bir iş gezisi düzenlenmektedir.

Müslüman İşadamları arasında Global İş Ağı" oluşturulması ilkesinden yola çıkılarak kurulan forum, 22 ülkeden işadamları derneği başkanlarından oluşan bir icra kurulu (BOG) tarafından yönetilmekte ve 1995 yılından beri her yıl düzenli olarak Kongre gerçekleştirilmektedir.

IBF BOG üyesi AMAL İşadamları Derneği ev sahipliğinde "Serbest Ticaret Anlaşması: Küresel Ekonomiyi Canlandırmanın Yolu" ana temasıyla düzenlenecek olan 17. IBF Kongresi, farklı ülkelerden gelen bakan düzeyinde protokolün iştirakiyle açılacak olup, İİT (İslam İşbirliği Teşkilatı) üyesi ülkelerin iş potansiyellerinin değerlendirileceği toplantılara ev sahipliği yapacaktır.

Kaynak zenginliği ve hızlı büyümesiyle ön plana çıkan İİT üyesi Afrika ülkelerinden gelen işadamlarıyla ikili iş görüşmeleri fırsatı sunacak söz konusu gezi kapsamında, Faslı firmaların katılacağı mini ticaret fuarı ve ticari sunumlar gerçekleştirilecektir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.