İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

YDÜ Lefkoşa Asmaaltı Yaylaştırma Projesi'ne katkı koyuyor

YDÜ Lefkoşa Asmaaltı Yaylaştırma Projesi'ne katkı koyuyor

YDÜ Atatürk Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği Bölümü, Lefkoşa Asmaaltı Yaylaştırma Projesine Katkı Koyuyor

Yayın Tarihi: 19/04/14 16:48
okuma süresi: 1 dak.
YDÜ Lefkoşa Asmaaltı Yaylaştırma Projesi'ne katkı koyuyor
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi (Near East University) 25. Yıl Etkinlikleri kapsamında Lefkoşa Asmaaltı Yaylaştırma projesine katkı koyuyor.

Yakın Doğu Üniversitesi,Lefkoşa ( Near East University, Nicosia ) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; etkinlik 24-25 Nisan tarihleri arasında, Atatürk Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği bölümü öğrencileri tarafından yapılacak.

Lefkoşa Naci Talat Barış ve Dostluk Evin de gerçekleşecek olan etkinlik 2 gün sürecek. Bölüm öğrenciler Kıbrıs kültürüne ait görsel tasarımları binanın çeşitli duvarlarına uygulayacaklar.

Etkinlikte Lefkoşa Surlariçi sokak dokusunun canlandırılması ve kültürel açıdan yeni bir görünüm kazandırılması hedefleniyor. Etkinlik boyunca yapılacak çalışmaların gün içerisinde saat 09:00 itibarı ile başlayacağı belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.