İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Kaya: "Halkın vekaleti heba edilmektedir"

Kaya: "Halkın vekaleti heba edilmektedir"

Aydınlık Yarınlar Hareketi Başkanı Anıl Kaya, KKTC'de siyasetin geleneklerinden kaynaklanan zafiyetleri ve yapısal bozuklukları bulunduğunu, halkın "vekaletinin" heba edildiğini savundu.

Yayın Tarihi: 20/04/14 11:11
okuma süresi: 1 dak.
Kaya: "Halkın vekaleti heba edilmektedir"
A- A A+

Kaya, "Bu topraklarda insan gibi yaşamak tüm vatandaşlarımızın hakkıdır, bunu gerçekleştirmesi gerekenler ise seçmiş olduklarımızıdır" dedi.

Anıl Kaya bugün yaptığı yazılı açıklamada, verilen sözlerin havada kaldığını ileri sürerek, siyasetçilere yönelik eleştirilerde bulundu. Kaya, ülkede istikrarı sağlaması gerekenin siyaset kurumu olduğunu ifade etti.

Kaya, şöyle dedi: "Kıbrıs konusunun içinde bulunduğu kritik aşama ve ekonomideki tüm olumsuzluklar ortada dururken yapılanlardan özetle anlaşılan odur siyaset kurumu içi boş tartışmalarla bizlerin ve çocuklarımızın geleceğinden çalmaktadır. Bu durum yaşamış olduğumuz tüm sıkıntılarımız gibi sürdürülebilir değildir."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.