İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Cumhurbaşkanı Eroğlu New York'a gitmek üzere KKTC'den ayrıldı

Cumhurbaşkanı Eroğlu New York'a gitmek üzere KKTC'den ayrıldı

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki Moon ile yapacağı görüşme için bu sabah 09.35'te ABD'ye gitmek üzere KKTC'den ayrıldı.

Yayın Tarihi: 20/04/14 11:28
okuma süresi: 2 dak.
Cumhurbaşkanı Eroğlu New York'a gitmek üzere KKTC'den ayrıldı
A- A A+

Cumhurbaşkanı Eroğlu'nu Ercan Havaalanı'nda Meclis Başkanı Sibel Siber, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Dışişleri Bakanı Özdil Nami ve çok sayıda yetkili uğurladı.

Eroğlu'nun, temaslarının ardından 24 Nisan Perşembe günü adaya dönmesi bekleniyor.

BAN İLE GÖRÜŞME YARIN

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu yarın KKTC saatiyle 22.30'da (New York saatiyle 15.30) BM Genel Sekreteri Ban Ki Moon ile görüşecek. Eroğlu, görüşmenin ardından basın toplantısı düzenleyecek.

Cumhurbaşkanı Eroğlu aynı gün Türkiye Cumhuriyeti BM Daimi Temsilcisi Büyükelçi Halit Çevik'in onuruna vereceği akşam yemeğine katılacak.

DIŞ İLİŞKİLER KONSEYİ BAŞKANI İLE GÖRÜŞECEK

Cumhurbaşkanı Eroğlu, Salı günü ise Amerika'nın önde gelen düşünce kuruluşlarından Dış İlişkiler Konseyi (Council on Foreign Relations) Başkanı Dr. Richard N. Haass ile biraraya gelecek.

Eroğlu, Çarşamba günü New York'tan ayrılacak ve Perşembe sabah KKTC'ye dönecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.