İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gençlik Dairesi, Türkiye'de "Çanakkale Kampı" etkinliğine katılıyor

Gençlik Dairesi, Türkiye'de "Çanakkale Kampı" etkinliğine katılıyor

Gençlik Dairesi, Türkiye İzcilik Federasyonu'nun, yarın Çanakkale'de düzenleyeceği "Çanakkale 57. Alay Milli Bilinç Kampı" etkinliğine 100 kişilik izci grubuyla katılıyor.

Yayın Tarihi: 20/04/14 15:56
okuma süresi: 2 dak.
Gençlik Dairesi, Türkiye'de "Çanakkale Kampı" etkinliğine katılıyor
A- A A+

Gençlik Dairesinden verilen bilgiye göre, daire, yarın başlayıp 27 Nisan'a kadar sürecek etkinliğe katılacak ilgililere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, Gençlik Dairesi İzcilik Birimi Sorumlusu Savaş Dereboylular ve Gençlik Dairesi İzci Lideri Nezihe İnce, etkinliğe katılacak izcilerin aileleriyle bir araya gelerek, aileleri izcilik ve kamp hakkında bilgilendirdi.

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu burada yaptığı konuşmada, Türkiye İzcilik Federasyonu'yla Gençlik Dairesi izcilerinin, Ağustos ayında KKTC'de, "Erenköy Direnişi Milli Bilinç Kampını" gerçekleştireceklerini belirtti.

Eroğlu, Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu ve Türkiye İzcilik Federasyonuyla, Gençlik Dairesi olarak anlaşmalar yaptıklarını belirterek, bu sayede her alanda KKTC'li gençlerin Türkiye'deki etkinliklere katılabildiğini, Türkiye'deki gençlerin de ülkedeki etkinliklere katıldıklarını ifade etti.

Gençlik Dairesi'nin personeli ve gönüllüleriyle bir aile olduğunu belirten Eroğlu, ekip çalışması halinde tüm etkinlikleri yaptıklarını kaydederek, güven duyup çocuklarını kendilerine emanet eden ailelere teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.