İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Ünlü sihirbaz Peter Marvey YDÜ'de

Ünlü sihirbaz Peter Marvey YDÜ'de

Heyecanlı, görkemli ve olağanüstü gösterileriyle dünyanın en ünlü sihirbazları arasında yer alan Peter Marvey; Yakın Doğu Üniversitesi'nin 25. Yıl Etkinlikleri kapsamında, 21-22 Nisan 2014 tarihlerinde 4 gösteri için ilk kez KKTC'ye geldi.

Yayın Tarihi: 21/04/14 07:55
okuma süresi: 3 dak.
Ünlü sihirbaz Peter Marvey YDÜ'de
A- A A+

Dünyada 5 kıtada, 30'u aşkın ülkede en iyi illüzyonlarını sergileyen Marvey, olağanüstü gösterileriyle izleyenlerin aklını başından alacak! Dünyaca ünlü İllüzyonist Peter Marvey bugün saat 14:00'da ilk gösterisinden 4 dk, oyun sonunda saat 17:00'da AKKM'de KKTC Medyasının sorularını yanıtlayacak.

Peter Marvey kimdir?

Peter Marvey, Zürih'de 1971'de doğdu. Sihir onu çocukluğunun ilk yıllarından beri her zaman cezp etti. Kısa zamanda bu sanat dalına olan yatkınlığını fark ederek, tüm zamanını ve enerjisini buna harcamaya başladı. "Her şey mümkündür" prensibine bağlı kalan Marvey, okulda sırasının altında parmak egzersizleri yaparken yakalandı. Daha sonra ise, mimar olmak için yaptığı çalışmaları, sihre olan tutkusu sebebiyle durdurdu, çünkü sihirbazlık konusunda hayalini kurmaya cesaret ettiğinden de daha yetenekliydi. Birkaç uluslararası jüri, şov dünyasından önemli insanlar ve hatta Monako kraliyet ailesi, onun sanatını en büyük ödüller ile ödüllendirdi.

Seyircinin sahnede gördükleri, onun işinin yaklaşık %1'ini yansıtır: günlük parmak egzersizleri, mucitlik, koreografi, psikoloji, vücut dili, müziğe uyum, aydınlatma teknolojisi, show üretimi, deneyler, patent oluşturma, inşaat planları tasarlama, kostüm tasarlama, grafikler, nesne üretimi, malzemeler, mekanik, organizasyon ve lojistik, ve bunların yanında dünyanın her yerinde çalışmakta olan birçok kişinin işini koordine edebilmek...

Peter Marvey bir gece kuşudur ve sıklıkla geceden ilham alır. Uzak ve tropikal diyarlara seyahat etmekten keyif alır. Vahşi denizler, ıssız plajlar, gizemli ormanları sevdiği kadar, büyük şehrin nabzını(kalbini) de sever. Favori yemekleri Thai körisi suşidir.

Hobileri fotoğraf çekmek ve film seyretmek, özellikle komedi filmleridir. Modern rüya evleri ve gizli tünelleri olan perili kaleler onu özellikle cezbeder.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.