İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Ceyhan Özyıldız Marmara "Bilim Komitesi"ne davet edildi

Ceyhan Özyıldız Marmara "Bilim Komitesi"ne davet edildi

Yakın Doğu Üniversitesi, Bilgi ve Belge Yönetimi öğretim görevlisi ve Bilgi Yönetimi Araştırmaları Merkezi Üyesi Ceyhan Özyildiz Marmara Üniversitesi, I. Uluslararası Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Öğrenci Kongresi "Bilim Komitesi"ne davet edildi.

Yayın Tarihi: 21/04/14 16:04
okuma süresi: 2 dak.
Ceyhan Özyıldız Marmara "Bilim Komitesi"ne davet edildi
A- A A+

Marmara Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Marmara Üniversitesi Bilgi Yönetimi Kulübü, Kültür Paylaşı m Platformu'nun gerçekleştireceği I. Uluslararası Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Ögrenci Kongresi "Bilgi ve Belge Yönetiminde Vizyoner Devrim" ana teması ile 25-27 Nisan 2014 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Açıklamanın devamında "Kongrenin en önemli misyonu; gerek Türkiye, gerekse yurt dışından pek çok üniversite ögrencisinin katılacağı 'Dünya Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Öğrenci Buluşması' gibi çok önemli bir buluşmaya ev sahipliği yapacak olmasıdır. 'Uluslararası Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Ögrenci Kongresi' kapsamında; Üniversite ögrencilerinin gözüyle, mesleki eğitimde karşilaşilan sorunların ve değerlendirmelerin tüm boyutlarıyla ele alınması öngörülmektedir.

Bu bağlamda; üniversite öğrencilerinden gelen Bilgi ve Belge Yönetimi alanıyla ilgili bildiriler, poster sunumları, akademisyenlerden oluşan Bilim Komitesi tarafından yapılacak değerlendirme aşamasından sonra, kongre oturumlarında tartışmaya sunulacaktır." denildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.