İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Telsim Finans Direktörü Cem Öztoprak Vodafone İngiltere'ye atandı

Telsim Finans Direktörü Cem Öztoprak Vodafone İngiltere'ye atandı

Telsim'de Finans Direktörlüğü görevini yürüten Cem Öztoprak, Vodafone Türkiye'nin uluslararası arenada "Türk reçetesi" olarak anılan stratejik dönüşüm programı kapsamında Vodafone İngiltere'ye transfer oldu.

Yayın Tarihi: 21/04/14 17:14
okuma süresi: 2 dak.
Telsim Finans Direktörü Cem Öztoprak Vodafone İngiltere'ye atandı
A- A A+

Cem Öztoprak, Vodafone Grubunun temellerinin atıldığı ülke olan İngiltere'ye, Teknoloji'den Sorumlu Finans Direktörü olarak atandı. 2009 yılında Vodafone Türkiye bünyesine katılan ve 2012'den bu yana Finansal Planlama ve Analiz Direktörlüğü görevini sürdürmekte olan Cem Öztoprak, 2013 Ağutos ayından itibaren de Telsim Finans Direktörlüğü'nü yürütmekteydi.

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Cem Öztoprak, master eğitimini ABD'de Clark University'de tamamladı. Profesyonel kariyerine 1996 yılında Arthur Andersen'de denetçi olarak adım atan Öztoprak, sonrasında HSBC'de Hazine Kontrolörü, Körfezbank'ta Hazine Müdürü Yardımcısı, Nortel Netaş'ta Finans Müdürü olarak çalıştı.

2003 yılı itibariyle kariyerine İngiltere'de devam eden Öztoprak, Nortelde EMEA Bölgesi Kablolu Sistemlerin Tekliflendirilmesinden Sorumlu Finans Müdürü, Rusya ve BDT Bölgesinden Sorumlu Finans Müdürü, Ortadoğu Bölgesi Finans Yöneticisi görevlerinde bulunduktan sonra, Cisco'da Gelişmekte Olan Pazarlar için Hizmet Satışları Kontrolörlüğü görevlerini yaptı.

2009'da Vodafone Türkiye bünyesine katılan Öztoprak, Finansal Planlama ve Analiz Direktörlüğü görevine paralel olarak, Ağustos 2013'den bu yana Vodafone KKTC Telsim Finans Direktörlüğü görevini de yürütüyordu.

Cem Öztoprak'ın İngiltere'ye atanması, Vodafone Grubu bünyesinde ve diğer operatör şirketlerde uluslararası kariyer yapma olanağı sunan Vodafone Türkiye'nin yetenekli insan kaynağının global olarak değerlendirildiğini bir kez daha gösteriyor. Bu durum, Telsim'in çalışanlarına yetenek yönetimi stratejisi doğrultusunda uluslararası kariyer yapma fırsatı sunduğunu da gösteriyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.