İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Günsel'e Azerbaycan'dan çok özel hediye

Günsel'e Azerbaycan'dan çok özel hediye

Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel, Bakü Avrasya Üniversitesi'nin özel davetlisi olarak Bakü'de temaslarını sürdürüyor.

Yayın Tarihi: 23/04/14 08:20
okuma süresi: 2 dak.
Günsel'e Azerbaycan'dan çok özel hediye
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi, Kıbrıs ( Near East University, Cyprus ) Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat İ.Günsel, Yakın Doğu Üniversitesi ile Bakü Avrasya Üniversitesi arasıdaki protokol çerçevesinde gerçekleştirilen ziyarette bir konuşma yaptı. Günsel, iki üniversite arasındaki köklü bağların her geçen gün daha da pekiştiğini belirterek eğitim ve bilimde süregelen işbirliklerinin artarak devam edeceğini vurguladı.

Bakü Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Nazım Hüseyinli'de yaptığı konuşmada, Yakın Doğu Üniversitesi'nin bir dünya üniversitesi olduğunu, özellikle Türk dünyası gençlerinin eğitiminde çok önemli bir rol oynadığını söyledi.

Konuşmaların ardından, Rektör Prof.Dr. Nazım Hüseyinli, YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat İ.Günsel'e halı üzerine dokunmuş bir Suat Günsel portresi takdim etti. Günsel'de Azerbaycan'da ancak çok değerli misafirlere sunulan bu el işlemesi halıyı almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Azerbaycan temasları sırasında YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat İ.Günsel'e Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Fahreddin Sadıkoğlu'da eşlik ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.