İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

KTAMS Lefkoşa Mahkemesi'nde greve gidiyor

KTAMS Lefkoşa Mahkemesi'nde greve gidiyor

KTAMS yaptığı basın açıklamasıyla, 24 Nisan 2014 Perşembe günü 09.00 – 11.00 saatleri arasında Yüksek Mahkeme ve Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nde grev yapma ve saat 10.00'da Meclis önünde basın açıklaması yapma kararı aldığını duyurdu. Açıklamanın tam metni şöyle:

Yayın Tarihi: 23/04/14 07:45
okuma süresi: 2 dak.
KTAMS Lefkoşa Mahkemesi'nde greve gidiyor
A- A A+

"Mahkemelerde örgütlü ve yetkili sendikamız KTAMS'ın tüm girişimlerine rağmen Başbakanlığın Personel Dairesindeki yönetim iradesizliği nedeni ile Kamu Hizmetinde ilan edilen münhaller yapılamamakta ve çalışanlar mağdur olmaktadır.

Bugün özelde mahkemelerde genelde ise tüm kamu yönetiminde ciddi bir yönetim iradesizliği baş göstermektedir. Bilinmesini isteriz ki tüm iyi niyetli girişimlerimize rağmen sorunları çözme girişiminde bulunmayan hükümete karşı artık sesimiz sokakta daha gür çıkacaktır.

Bu çerçevede sendikamız KTAMS 24 Nisan 2014 Perşembe günü 09.00 – 11.00 saatleri arasında Yüksek Mahkeme ve Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nde grev yapma ve saat 10.00'da Meclis önünde basın açıklaması yapma kararı almıştır.

Bilinmelidir ki Sendikamız KTAMS'ın bu mücadelesi sonuç alıncaya kadar devam edecek olup, Mahkemelerden adalet bekleyen değerli halkımız ve Avukat arkadaşlarımızın mağduriyet yaşamasının nedeni kamuda yönetme iradesini gösteremeyen hükümettir."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.