İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

23 Nisan, Arabacıoğlu'nun konuşmasıyla başladı!

23 Nisan, Arabacıoğlu'nun konuşmasıyla başladı!

23 Nisan coşkusu, Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu'nun BRT'den yaptığı konuşmayla başladı.

Yayın Tarihi: 23/04/14 08:20
okuma süresi: 2 dak.
23 Nisan, Arabacıoğlu'nun konuşmasıyla başladı!
A- A A+

Arabacıoğlu, konuşmasında, özgürlük ve barışın hakim olduğu topraklarda her dilden, her renkten, her dinden çocukları ağırlamaktan onur ve gurur duyduklarını vurguladı.

Arabacıoğlu, konuşmasında her yıl kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, Anavatan ile milli birlik ve beraberliğin pekiştirildiği, millet olarak tasada ve kıvançta bir olunduğu gün olduğunu vurguladı.

Arabacıoğlu konuşmasında, Kıbrıs Türk halkı ve öğrencilere de seslendi.

Kıbrıs Türk halkının her zaman tek egemenliğin ulusal egemenlik olduğuna inandığını ve bu bilinçle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni kurduğunu ifade eden Arabacıoğlu, "Cumhuriyetle ulus olma konumuna yükselmiş, demokratik ortamda hak ve özgürlüklerini kullanmanın ayrıcalığını yaşamış, devletinin gerçek sahibi olmuştur" dedi.

Arabacıoğlu, "Sevgili Öğrenciler, Atatürk'ün ilkelerinin temel alındığı Cumhuriyetimizin korunması ve yaşatılması, ülkemizin her alanda gelişmesi ve sizlerin uygarlığın tüm ürünlerinden yararlanarak en iyi biçimde yetişebilmeniz için bize düşen çok çalışmaktır. Sizlerin mutlu bir yaşam sürmenizi sağlamak, geleceğinizi güvence altına almak bizim temel görevimizdir" ifadelerini kullandı.

Bakan Arabacıoğlu konuşmasını şöyle tamamladı.

"Sevginin, dostluğun, hoşgörünün, barışın, egemen olduğu, bütün dünya çocukları ile kucaklaştığımız bir ülke, bir vatan hepimizin rüyasıdır. Özgürlük ve barışın hakim olduğu topraklarda her dilden, her renkten her dinden çocuklarımızı ağırlamak bizlere onur ve gurur vermektedir. Bu duygularla hepimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı yürekten kutlar, sizleri ileride barış içinde bir dünyanın mimarları olarak görmeyi arzu ederim."

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.