İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

YDÜ'de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri başlıyor

YDÜ'de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri başlıyor

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Kutlu Doğum Haftası bağlamında bazı programlar düzenliyor.

Yayın Tarihi: 23/04/14 13:17
okuma süresi: 1 dak.
YDÜ'de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri başlıyor
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Müzisyen Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi de bu hazırlıklara destek veriyor.

Prof. Turabi, İlahiyat Fakültesinde oluşturduğu Musiki Korosu ile Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin düzenleyeceğini Kutlu Doğum Programına çok özgün eserlerle katılacak. Konusu "samimiyet" olarak belirlenen Kutlu Doğum programında çeşitli yönleriyle Hz. Peygamber anılacak.

Bu yıl da katılımın yoğun olmasının beklendiği program, Yakın Doğu Üniversitesi AKKM Salonunda 24 Nisan Saat: 20:00'de gerçekleştirilecektir.

Kutlu Doğum Haftası, 1989 yılından bu yana Diyanet İşleri tarafından da desteklenerek birçok yerde kutlanmaktadır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.