İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Ünlü Gazeteci, Köşe Yazarı ve Yazar Ayşe Arman'ı ağırladı

YDÜ Ünlü Gazeteci, Köşe Yazarı ve Yazar Ayşe Arman'ı ağırladı

Yakın Doğu Üniversitesi 25. yıl etkinlikleri kapsamında birbirinden ünlü isimleri öğrencileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 23/04/14 13:28
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Ünlü Gazeteci, Köşe Yazarı ve Yazar Ayşe Arman'ı ağırladı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi 25.yıl etkinlikleri kapsamında Türkiye'nin tanınmış ve sıkça adından söz ettiren gazeteci -yazar Ayşe Arman'ı ağırladı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Ayşe Arman, YDÜ Büyük Kütüphane Salon 4'te, öğrenci, akademisyen ve sevenleriyle biraraya gelerek karşılıklı sohbet şeklinde keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Arman söyleşisine ilgi büyüktü. Arman, Kendisiyle ilgili olarak söyleyeceklerinin başında, işini tutkuyla yaptığını ifade etmesinin doğru olacağını belirtti. Ayşe Arman, tavsiyelerde bulunarak "her zaman sevdiğiniz işi bulup yapın ve hiç bir zaman vazgeçmeyin" dedi.

"İyi ki Adana'da doğdum, sonra İstanbul'a gittim"

Adana'lı olduğunu sık sık dile getiren Arman ; ben 18 yaşında taşralı olarak istanbul'a gittim, yanlış anlaşılmasın taşralı olmak dünyanın en güzel şeyidir ve bunla gurur duyuyorum"dedi.

Ardından Yakın Doğu Tv mikrofonlarına konuşan Arman, oyunculuk ve sinemayla alakasının olmadığını, yaptığı röportajlar ve yazarlıktan oldukça memnun olduğunu dile getirdi.

Yazar Ayşe Arman söyleşisi oldukça keyifli ve samimi bir ortamda gerçekleşti.

Söyleşi sonunda sevenleriyle objektiflere farklı pozlar vererek resim çektirmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Ayşe Arman Kimdir?

9 Aralık 1969, Adana doğumludur. Haldun Dormen'in oğlu Ömer Dormen'le evli olan Ayşe Arman, günümüzde halen Hürriyet Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmaktadır. Genellikle kadın-erkek ilişkilerini anlattığı yazılarla tanınan Ayşe Arman, 2002 yılından bu yana kitap yazmaktadır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.