İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Cumhurbaşkanlığı bahçesinde 23 Nisan Şenliği düzenlendi

Cumhurbaşkanlığı bahçesinde 23 Nisan Şenliği düzenlendi

Özel eğitim kurumlarında eğitim gören engelli çocuklar için, Cumhurbaşkanlığı bahçesinde bugün 23 Nisan Şenliği düzenlendi.

Yayın Tarihi: 24/04/14 13:37
okuma süresi: 2 dak.
Cumhurbaşkanlığı bahçesinde 23 Nisan Şenliği düzenlendi
A- A A+

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile eşi Meral Eroğlu himayelerinde gerçekleştirilen etkinlik saat 11.00'de başladı.

Etkinliğe Meral Eroğlu'nun yanı sıra, engelli çocukların aileleri, eğitim kurumlarının yetkilileri, öğretmenler ve Cumhurbaşkanlığı personeli katıldı.

Şenlikte palyaçolar etkinliğe katılan çocukları eğlendirirken, çocuklara balon ve şapka dağıtıldı. İkramlarda da bulunulan etkinlikte ayrıca SOS Grubu da çocuklara konser verdi.

EROĞLU

Şenliğe katılan çocukların aileleriyle sohbet eden Meral Eroğlu, etkinlik sırasında yaptığı açıklamada, 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde her yıl çocukları Cumhurbaşkanlığı bahçesinde ağırladıklarını söyledi.

Etkinlikten dolayı çocuklar kadar kendilerinin de mutlu olduklarını ifade eden Eroğlu, bahçelerinin şenlendiğini kaydetti.

Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bir günde çocukların bundan mahrum bırakılmaması gerektiğini ifade eden Eroğlu, 23 Nisan ve özel günlerde bu tür etkinliklere ev sahipliği yaptıklarını söyledi.

Eroğlu, çocukların çok daha güzel günler görmesi temennisinde bulundu.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.