İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Altıner: "UBP'de Savaşan'ın da adaylığı gündemde"

Altıner: "UBP'de Savaşan'ın da adaylığı gündemde"

Köşe yazarlarımızdan Gökhan Altıner bugünkü köşe yazısında, Ulusal Birlik Partisi'nde Şemi Bora ve Ahmet Savaşan isimlerinin gündemde olduğunu yazdı.

Yayın Tarihi: 25/04/14 13:10
okuma süresi: 1 dak.
Altıner: "UBP'de Savaşan'ın da adaylığı gündemde"
A- A A+

Gerek Sadık Gardiyanoğlu olsun gerek Şemi Bora ve gerekse Ahmet Savaşan; bu üç isim UBP ile özdeşleşmiş isimler. Daha doğru söyleyecek olursak hep sağ kesimin temsilcisi oldular. Ahmet Savaşan dostum Lefkoşa kulislerinde uzun yıllar DP'ye hizmet etmiş ve Genel Sekreter Yardımcılığı görevler yürütmüş, Daha erken genel seçim gündemde yokken yoğun iş temposundan ötürü DP den istifa ederek siyasete ara vermişti. Fakat erken genel şeçimin yapılması arifesinde UBP'den aldığı teklifi değerlendirerek Lefkoşa milletvekili adayı olan Ahmet Savaşan'ın ismi konuşuldu.

Gökhan Altıner'in köşe yazısının tamamını okumak için >>>

Not: Haberi iPhone ve Android telefonunuzdan görüntülüyorsanız, tamamını köşe yazarları bölümünden okuyabilirsiniz.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.